25 / 04 / 2024

Sinpaş Finans Şehir getiri potansiyeli en yüksek proje!

Sinpaş Finans Şehir getiri potansiyeli en yüksek proje!

Sinpaş Finans Şehir, 40 markalı konutun içinden yatırımcısına en yüksek getiriyi sağlama potansiyeli bulunan proje olarak seçildi.  



Sinpaş Finans Şehir Forbes Dergisi'nin bağımsız araştırmasında 40 marklaı konut içinden yatırımcısına en çok getiri potansiyeli olan proje seçildi. Araştırmada, İstanbul'da satışı devam eden konut projelerini incelendi. Bu araştırmada; fiyat, satış oranı, bölgedeki fiyatlara göre durumu, satışa çıktığı tarihten sonraki prim oranı, bulunduğu ilçede konut fiyatlarındaki 5 yıllık değişim oranı, yeşil alan ve sosyal donatı gibi kriterler üzerinden tek tek puanlama yapıldı.

İstanbul Finans Merkezi'nin yanıbaşında bulunan Finans Şehir, ‘finans dünyası içindeki zengin yaşam’ konsepti sunuyor. Proje ‘birlikte yaşama’ ve şehri tüm dokularıyla deneyimleme kavramlarına odaklanan ‘şehirli’ konseptiyle tasarlandı. Güçlü bir yatırım potansiyeli olan Finans Şehir yerli yabancı tüm yatırımcılara hitap ediyor. 


Sinpaş Finans Şehir, tuğla ve doğal taş görünümüne sahip dış cepheleriyle dikkat çekiyor. Evlerin tümünde sokağa çıkmadan sokağı hissetmenize ve yaşamanıza imkân verecek geniş balkonları bulunan projede, her apartmanın arka cephelerinin baktığı büyük ve özel konseptli iç bahçeler bulunuyor. Bahçelerde hem çocuklar için farklı konseptte oyun alanları hem de yetişkinler için hobi bahçeleri, açık hava kütüphanesi, yürüyüş yolları, alışveriş caddesi gibi ayrıcalıklar sunuluyor.

Gayrimenkulde bir ilk: Örnek Semt

Örnek semt olarak hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir, 36 bin 500 metrekarelik dev şehir parkı, piknik alanları, göletleri ve oturma terasları ile yeşillikler içinde keyifle vakit geçirme imkânı sunuyor. Proje, uzun yürüyüş yolu, koşu ve bisiklet parkurları, sağlık kompleksleri, eğitim ve spor kompleksleri, şehir meydanı, çocuk oyun alanları, kafe ve restoranları, ünlü markaların yer alacağı mağazaları ve Çarşı bölümü ile dikkat çekiyor. 

Web: www.sinpasfinanssehir.com

Telefon: 444 1974


Geri Dön