25 / 04 / 2024

Sinpaş Flatofis Kağıthane projesi!

Sinpaş Flatofis Kağıthane projesi!

Firma: Servet GYO

Proje: Flatofis Kağıthane

Sinpaş Flatofis Kağıthane projesi Cendere Vadisi üzerinde inşa ediliyor. Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olarak geliştirilen projede yer alan ofisler müstakil kullanıma uygun bir mimariye sahip.



TEM ve E5’e yakın bir konumda olan Sinpaş  Flatofis Kağıthane  projesi 75 milyon dolar yatırım bedeli ile İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yükseliyor. Projenin kat yükseliği 4 metre olarak belirlendi.


Sinpaş Holding iştiraklerinden  Servet GYO  imzası taşıyan Kağıthane Flatofis'te dinlenme terasları, hız ve eğlence merkezi SpeedCity,  yürüyüş parkurları, restoran ve kafeler, yeşil bahçeleri gibi sosyal alanlara yer veriliyor.


Alanları 1.700 metrekare ile 15 bin metrekare arasında değişiklik gösteren ofislerden meydana gelen Sinpaş Flatofis Kağıthane projesi 47 bin 500 metrekare ofis alanı ve 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir alandan meydana geliyor. 


Çevresindeki raylı ulaşım hatlarına ise yürüme mesafesinde bulunan Flat Ofis Kağıthane, Türkiye’nin ilk A+  yatay ofisi olma özelliği taşıyor. Proje 8 metre aks aralığından oluşuyor.


Kağıthane Flatofis satış ofisi 

Tel: (0212) 310 27 00 

Web: www.flatofis.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön