26 / 04 / 2024

Sinpaş GYO 1 milyar TL ciro hedefliyor!

Sinpaş GYO 1 milyar TL ciro hedefliyor!

Sinpaş GYO, 2014 yılı ilk 6 aylık yönetim kurulu faaliyet raporunu ve satışlarını kamuoyuna duyurdu Sinpaş GYO’nun yılın ilk yarısındaki satışları adet olarak yüzde 75, ciro olarak yüzde 70 artış gösterdi.




Sinpaş GYO'da ciro hedefi, 1 milyar lira Bu yılın ikinci yarısında dört yeni proje sunmaya hazırlanan Sinpaş GYO, 2014 yılı sonunda 1 milyar TL ciro hedefliyor. 2014 ilk 6 ayında faaliyet raporunu ve satışlarını kamuoyuna duyuran Sinpaş GYO yılın ilk yarısındaki satışlarının adet olarak yüzde 75, ciro olarak yüzde 70 artış gösterdiğini açıkladı. İlk altı aylık dönemde İstanbul'da lige Yakası, Ankara'da İncek Blue projelerini lanse eden Sinpaş GYO, ikinci altı ayda dört yeni projesini daha sunmaya hazırlanıyor. 


Ekonomi basınıyla iftaıiı bir basın toplantısında biraraya gelen Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Sinpaş Grubu olarak 40. yaşlarını kutladıkları 2014 'ü "Projeler Yılı" olarak ele aldıklarını bu yıl için ciro hedeflerinin 1 milyar TL olduğunu belirterek şunları söyledi: " Yılın ilk altı aynıda İstanbul'da EgeYakası ve Ankara'da İncek Blue lansmanlarımızı yaptık. Önümüzdeki dönem dört yeni projemizi daha sunmanın yoğun çalışması içerisindeyiz. Yaz, sıcaklar ve Ranıazan'a rağmen ara vermedik. Tam tersine, daha da gaza bastık. Bu yıl projeler yılımız olacağını özellikle vurgulamıştık. Bu yolda yürüyoruz. 


Günboyu


Geri Dön