26 / 04 / 2024

Sinpaş GYO, Bomonti'deki arsasına bina yaptıracak!

Sinpaş GYO, Bomonti'deki arsasına bina yaptıracak!

Sinpaş GYO, Bomonti'deki arsasına bina yaptımak üzere FER Gayrimenkul ile sözleşme imzaladı



Sinpaş GYO, Şişli Bomonti'de satın aldığı 4 bin 243 metrekare büyüklükteki arsaya bina yaptırmak üzere FER Gayrimenkul Geliştirme ile hasılat paylaşımı sözleşmesi imzaladı.

Yapılan sözleşmeye göre FER Gayrimenkul'ün yüklenici olarak arsa üzerinde hasılat paylaşım esasına dayalı bir gayrimenkul projesi geliştirmesi ve inşa edilecek bağımsız bölümlerin satışına ilişkin her türlü masrafı karşılaması öngörüldü.

Hasılatın yüzde 58'inin Sinpaş GYO'ya ait olacağı sözleşmede Fer Gayrimenkul asgari 30 milyon USD nakit hasılat payı vereceğini garanti etti. Projedeki satış hasılatının taahhüt edilen miktarın iki buçuk katını (75 milyon USD) aşması halinde ise aşan kısım için Sinpaş'ın hasılat payı oranı yüzde 61 olacak.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön