19 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Bursa Modern'de geleneksel baklava lezzeti!

Sinpaş GYO Bursa Modern'de geleneksel baklava lezzeti!

Bursa’nın en büyük konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, yerleşik oturma düzeni, sosyal tesisleri ve Büyük Kulüp bünyesindeki zengin markaları ile sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunmaya devam ediyor...



Kuzeyin Parlayan Yıldızı Sinpaş GYO Bursa Modern, konuttan öte yaşam alanlarıyla diğer projelerden farkını ortaya koymaya devam ediyor. Bünyesinde yer alan Büyük Kulüp içerisindeki Migros, B&G Hair, OXO Car Wash, Eczane Yeşim Önal ve Score Fitness & Spa’nın ardından Özgüloğlu Baklava’yı da kompleksine dahil eden Sinpaş GYO Bursa Modern sakinlerine ayrıcalıklı bir hayat sunuyor.


Çocukların vazgeçilmezi

Büyük Kulüp içerisinde geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan Özgüloğlu Baklavaları, kısa sürede Sinpaş GYO Bursa Modern sakinlerinden büyük ilgi gördü. Dördüncü şubelerini Sinpaş GYO Bursa Modern’de açmanın gururunu yaşadıklarını belirten firma yetkilileri, birbirinden lezzetli baklava çeşitleri ile şimdiden Sinpaş GYO Bursa Modern sakinlerinin beğenisini kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler. Özellikle çocuklu ailelerin yoğun ilgi gösterdiği Özgüloğlu Baklavaları, geniş ürün yelpazesi ile tatlı severleri bekliyor.



SİNPAŞ GYO Hakkında

Türkiye’nin İMKB’de işlem gören ve % 49’u halka açık şirketi Sinpaş GYO, imza attığı her konut projesinde müşterilerine ve hissedarlarına kazançlı yatırımlar sunuyor. Daima yenilikçi ve modern projelere imza atan Sinpaş GYO’nun, İstanbul’da Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Aqua City 2010; Bursa’da Bursa Modern, Ankara’da İncek Life olmak üzere satışı süren 5 projesi, satışı ve inşaatı tamamlanan 3 proje olmak üzere toplam 8 projesi bulunuyor.


Geri Dön