25 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Dubai'de moral buldu!

Sinpaş GYO Dubai'de moral buldu!

Yatırımcılarının SPK'ya şikayeti ve Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer'in görevden alınması ile tatsız günler geçiren Sinpaş yönetimi Dubai'de moral buldu.



Dubai'deki Cityscape fuarında Queen projesini ilk kez tanıtan Sinpaş, en büyük stantlardan birisinde İstanbul ve Bursa'daki projelerini tanıttı. Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, "Fuarın kuralları gereği satış yok, sadece rezervasyon alınıyor. Sıcak satışa dönmesini umduğumuz 45 milyon liralık görüşmemiz oldu" mesajıyla moral bulduğunu söyleyebiliriz.



Fuarın artık bir pazar yeri haline geldiğini söyleyen Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, ''Fuarın kuralları gereği burada satış yapmak yasak, sadece rezervasyon almıyor ve görüşmeler yürütülüyor. Ancak bizim sıcak satışa dönmesini umduğumuz 45 milyon liralık görüşmemiz oldu. Fuar sonrasında bunu gerçeğe döndürmeye çalışacağız" dedi



Sinpaş GYO'nun Bomonti 'deki Queen projesini ilkkez Cityscape Fuarı'nda görücüye çıkarttıklarını kaydeden Çelik, "Altın Oran, Aydos Country, Ege Yakası gibi projelerin yanı sıraü- zellikle Araplar'dan son dönemde ilgi çeken Bursa'daki Bursa Modern projemiz başta olmak üzere 20'nin üzerindeki projemizi burada satışa sunduk. Gelen ilgiden memnunuz" ifadelerini kullandı.



Türkiye'deki siyasi ve ekonomik gelişmelerin fuara yansıması hakkında da bilgi veren Mahmut Sefa Çelik, şöyle devam etti: "İnsanlardan bu noktada bir olumsuz tavır görmüyoruz. Neresinden bakarsanız bakın yine Ortadoğu'nun en güvenli limanı bugünkü konjonktürde Türkiye. Satı ş rakamları bunun ortaya koyuyor.Yerli ve yabancı yatırımcının Türkiye'ye güvendiğini görüyoruz. Günlük gündem değişiklikleri bu noktada stabil bir pazarı etkilemeyecektir."


Bu yılki Cityscape Fuarı'nda kadın müşterinin ilgisinin arttığını gördüklerini belirten Mahmut Sefa Çelik, "Arap kadınlarından özellikle eşlerinden bağımsız hareket eden kadınlardan fuardaki diğer projelere göre bir ilgi olduğunu gördük. Bunların satışa döneceğini umut ediyoruz" dedi.


Yeni Akit



Geri Dön