20 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Sancaktepe'de 900 konut inşa edecek!

Sinpaş GYO Sancaktepe'de 900 konut inşa edecek!

Sinpaş GYO, İstanbul Sancaktepe'de, Lagün ve EgeBoyu projelerinin ardından şimdi de yaklaşık 900 konutluk bir projenin startını verdi. Ormana komşu yeni proje için ön talep toplanmaya başlandı...



Sinpaş GYO, İstanbul Sancaktepe'de, Lagün ve EgeBoyu projelerinin ardından şimdi de yaklaşık 900 konutluk bir projenin startını verdi. Ormana komşu yeni proje için ön talep toplanmaya başlandı.



Sinpaş Grubu'nun 40'ıncı yaşını kutladığı 2014'ün ilk yarısında, geçen yıla göre yüzde 70'lik bir artışla yaklaşık 400 milyon TL ciroya ulaşan Sinpaş GYO, hiç hız kesmeden yeni projelerini birbiri ardına sunmaya devam ediyor. Sinpaş GYO, İstanbul Sancaktepe'de yeni bir yaşam alanına daha imza atıyor. Bu bölgede geliştirdiği Lagün ve EgeBoyu projelerinin ardından Sinpaş GYO şimdi de yaklaşık 900 konutluk, Anadolu yakasının 'en doğal projesini' sunmaya hazırlandığını duyurdu. Sinpaş GYO, lansmanını gerçekleştirmeye hazırlandığı ve konsepti merakla beklenen Sancaktepe'deki yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. 


YANINDA ORMAN VAR

İstanbul'un Anadolu yakasında her geçen gün değeri artan Sancaktepe bölgesinde, Aydos Ormanı'nın hemen yanında yer alan yeni projede, 1+1'den 4+1'e farklı ihtiyaçlara uygun daire seçenekleri bulunuyor. Orman kıyısında doğal, huzurlu, kaliteli ve modern yaşamın olanaklarını sunan Sancaktepe projesi, TEM bağlantı yollarına yakınlığı, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşım kolaylığı ile öne çıkacak. 




Takvim 


Geri Dön