29 / 03 / 2024

Sinpaş GYO yayımladığı kitaplara yenisini ekledi!

Sinpaş GYO yayımladığı kitaplara yenisini ekledi!

Pazarlama dünyasının duayeni olarak tanınan Güney Avustralya Üniversitesi Profesörü Byron Sharp tarafından kaleme alınan ‘Markalar Nasıl Büyür?’ kitabı, yöneticilere ezber bozan yeni stratejiler geliştirmeleri için öneriler sunuyor.



Sinpaş GYO iş dünyasına yönelik yayımladığı kitaplara bir yenisini daha ekledi. Pazarlama dünyasının duayeni olarak tanınan Güney Avustralya Üniversitesi Profesörü Byron Sharp tarafından kaleme alınan ‘Markalar Nasıl Büyür?’ kitabı, yöneticilere ezber bozan yeni stratejiler geliştirmeleri için öneriler sunuyor. Kitap özellikle, pazarlama yöneticilerinin içinde bulundukları kısır döngüyü kırmaları için rehber olma niteliği taşıyor.


Gayrimenkul sektöründe 41. Yılını kutlayan Sinpaş GYO, iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik çözüm üreten kitaplarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Önceki yıllarda; Howard Gardner’ın ‘Geleceği İnşa Edecek 5 Zihin’, Daniel Gilbert’in ‘Mutluluk Üzerine Çeşitlemeler’, Philip Delves Broughton’un ‘Harvard Business School’da Size Ne Öğretirler?’, Philip Kotler’ın ‘Pazarlama 3.0’, Ruth Spellman’ın ‘Yeni Liderlik’ ve Rita Gunther McGrath’in ‘Rekabet Avantajının Sonu’, İtamar Simonsan ve Emanuel Rosen’in kaleme aldığı ‘’Yeni Tüketici’’ kitaplarını Türkçeye kazandıran Sinpaş GYO, bu yıl 9. Kitabı olarak Dr.Byron Sharp’ın ‘Markalar Nasıl Büyür?’ kitabını iş dünyasıyla buluşturuyor.


Pazarlama duayeni Profesör Dr. Sharp, kitabında pazarlama alanında sınırların dışına çıkan bir yaklaşıma odaklanıyor. Bunun sebebi ise; ‘Markalar Nasıl Büyür?’ün pazarlama stratejilerini ve uygulamalarını bilimsel kurallarla açıklayan ilk yayın olması. Satın alma davranışları ve marka büyümesine odaklanan kitap, klasikleşmiş pazarlama kitaplarının aksine gerçek verilere dayanıyor. Kendi dilinde Oxford Üniversitesi Yayınları tarafından basılan kitap, masa başında oluşturulan teorileri veya tek bir vaka incelemesinden alınan sonuçları değil onlarca ülkedeki yüzlerce ürüne dair bilgileri temel alıyor. ‘Markalar Nasıl Büyür?’ bu anlamda bir ilk.



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Sinpaş GYO, 41. yılında iş dünyasına yönelik yayın yelpazesini genişletiyor. Firma, Güney Avustralya Üniversitesi Profesörü Byron Sharp'ın imzasını taşıyan "Markalar Nasıl Büyür?" isimli kitabı sektöre sunacak. Pazarlama alanında dünyanın en önemli akademisyenlerinden biri olan Prof. Dr. Sharp'ın yazdığı kitap, Sinpaş GYO tarafından yayınlanan 9. kitap olacak. 


Posta 


Geri Dön