20 / 04 / 2024

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...



Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen İş Modern Ambarlı projesinde 31 Aralık'a kadar yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Proje ayda en az 7 bin TL kira garantisi sunuyor. 

Sinpaş GYO imzası taşıyan İş Modern Ambarlı projesi 151 bağımsız bölümden meydana geliyor. Satışların devam ettiği projede teslimlerin 2019 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Toplam 26 bin 120 metrekare arsa alanına sahip proje ticari bölümlerin büyüklüğü 250 metrekare ile 12 bin metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Sinpaş İş Modern satılık dükkan

Sinpaş İş Modern satılık dükkanlar için 3 yıl kira garantisi sunuluyor.  Sanayinin hızla geliştiği bölgede yatırım değeriyle öne çıkan projede 72 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Proje kapsamında 295 metrekare bir dükkan için fiyatlar 1 milyon 212 bin TL'den başlıyor. Ödeme planı dahilinde 303 bin TL'lik peşinatta 7 bin TL taksit avantajı sunuluyor.

E-5, metrobüs ve yeni yapılacak Bakırköy-Beylikdüzü metro hattına yürüme mesafesinde konumlanan proje TEM bağlantısına 2-3 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

Web sitesi: www.ismodernambarli.com
Telefon: 444 1974

 


Geri Dön