19 / 04 / 2024

Sinpaş Köyceğiz teslim tarihi!

Sinpaş Köyceğiz teslim tarihi!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Sinpaş Köyceğiz

Sinpaş Köyceğiz teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirtiliyor. 291 konuttan oluşan Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz Evleri'nde metrekare birim fiyatı ortalama 4 bin 300 lira...




38 dönüm alan üzerinde yükselen  Sinpaş Köyceğiz  Evleri projesi  Sinpaş Yapı  tarafından inşa ediliyor. Sinpaş Köyceğiz teslim tarihi bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim.


Sinpaş Köyceğiz Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe bölgesinde hayata geçiriliyor. Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz projesi 291 adet konuttan meydana geliyor. Sinpaş Köyceğiz projesi 5 - 15 katlı 13 blok olarak tasarlandı.


Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Sinpaş Köyceğiz Sancaktepe projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 300 lira.



Sinpaş Köyceğiz teslim tarihi!


Sinpaş Köyceğiz teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirtiliyor. Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz Evleri projesinin satış ofisi ile 444 19 74 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz projesinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları, meyve bahçeleri ve gölet gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Sinpaş Köyceğiz iletişim bilgisi

Tel: 444 19 74

Web: www.sinpaskoycegiz.com.tr


projeye sor



Geri Dön