16 / 04 / 2024

Sinpaş Liva Turkuaz ulaşım!

Sinpaş Liva Turkuaz ulaşım!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Liva Turkuaz

Sinpaş Liva Turkuaz ulaşım ve adres bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. Sinpaş Liva Turkuaz Sultanbeyli'de satış listesine göre fiyatlar 170 bin lira ile 505 bin 500 lira arasında değişiyor...




Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen  Liva Turkuaz  konut projesi İstanbul Sultanbeyli bölgesinde inşa ediliyor. Sinpaş Liva Turkuaz ulaşım ve adres bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Sinpaş Liva Turkuaz Evleri projesi 52 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 2 etap olarak inşa edilen Sinpaş Liva Turkuaz Evleri'nin ilk etabında 349 daire yer alırken, ikinci etabında 475 adet daire mevcut.


Sinpaş Liva Turkuaz projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Sinpaş Liva Turkuaz Sultanbeyli fiyat listesi 170 bin lira ile 505 bin 500 lira arasında değişiyor.


Sinpaş Liva Turkuaz Sultanbeyli'de konutların ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. 7 farklı konut tipinin yer aldığı Sinpaş Liva Turkuaz teslim tarihi Kasım 2014 olarak belirtiliyor.


Sinpaş Liva Turkuaz satış ofisi ile 444 19 74 numaralı telefondan görüşme yapabilirsiniz. Sinpaş Liva Turkuaz projesinde yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Sinpaş Liva Turkuaz ulaşım!

Sinpaş Liva Turkuaz adres : Adil Mahallesi Polonez Caddesi No: 11 Sultanbeyli/ İSTANBUL


Sinpaş Liva Turkuaz ulaşım!


Sinpaş Liva Turkuaz ulaşım!


Telefon: 444 19 74

Web adresi: www.sinpasliva.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön