19 / 04 / 2024

Sinpaş Marina Ankara ne zaman teslim?

Sinpaş Marina Ankara ne zaman teslim?

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Ankara Konutları Ankara Çankaya - Oran'da inşa ediliyor. Eymir ve Göl manzarasına sahip dairelerin bulunduğu projenin 3 bloğu satışa sunuluyor. Peki Sinpaş Marina Ankara ne zaman teslim?



"Sinpaş  Marina Ankara  ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim.  Sinpaş Yapı  imzası ile hayata geçirilen projede toplam 2 bin adet daire bulunuyor.


Ödemeleri yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için firma bünyesinde 40 ay vade imkanı ile yapılan Marina  Ankara  Evleri'nde lansmana özel yüzde 7 indirim, bahar kampanyasına özel ise yüzde 15 indirim uygulanıyor.


Marina Ankara Rezidans'ta 281 bin 400 TL'den başlayan dairenin fiyatı indirim kampanyaları ile 221 bin 850 TL'ye düşüyor. Yalnızca 4, 6 ve 7. blokları satışa sunulan projede 1+1'den dairelerden 7,5+1 dairelere kadar farklı seçenekler sunuluyor.


Sosyal alanları arasında şelaleler, tropik ada, çocuk oyun alanları, spor alanları, sahil boyu yürüyüş ve bisiklet yollarının bulunduğu Marina Ankara Sinpaş projesinin 2 bloğu 39 katlı, 1 bloğu ise 44 katlı olarak tasarlandı.


Sinpaş Marina Ankara ne zaman teslim?

Marina Ankara 'da konutların 2018 yılı Nisan ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. 3 bloğunda 912 adet dairenin yer aldığı projede ön satışlar devam ediyor. 


Sinpaş Marina Ankara nerede?

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara satış ofisi iletişim

Tel: 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön