19 / 04 / 2024

Marina Ankara ne zaman teslim?

Marina Ankara ne zaman teslim?

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam eden Marina Ankara projesi Çankaya Oran'da hayata geçiriliyor. Projede Eymir Gölü ve Vadi manzaralı daireler bulunuyor. Peki Marina Ankara ne zaman teslim edilecek?



"Marina  Ankara  ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılan projede 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı konut tipleri mevcut. 


Marina Ankara Konutları 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Toplam 2 bin konutun yer aldığı projenin 912 konuttan oluşan Marina Towers etabı satışa sunuldu.


Çankaya  Marina Ankara  Evleri fiyatları 1 oda 1 salon dairelerde 330 bin TL, 2 oda 1 salon dairelerde 496 bin TL, 3 oda 1 salon dairelerde ise 701 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan kısım 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Marina Ankara Oran 'da kafe ve restoranlar, yaşam köprüsü, bisiklet yolları, yürüyüş yolları, iskeleler, spor alanları, Marina Caddesi, tropik ada, su sahnesi, çocuk oyun alanları, su-ışık gösterileri, şelaleler, deniz feneri gibi ortak yaşam alanları bulunuyor.


Marina Ankara ne zaman teslim?

Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçirilen Marina Ankara 'da daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede yüzde 20 peşinatta, yüzde 36'lık tutar için 3 ara ödeme, kalan bedel için ise 48 ay vade farksız taksit yapılıyor. 


Sinpaş Marina Ankara nerede?

Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara Oran iletişim

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön