25 / 04 / 2024

Yenikent Park Konutları Ankara ne zaman teslim?

Yenikent Park Konutları Ankara ne zaman teslim?

Firma: Eryap A.Ş

Proje: Yenikent Park Konutları

Yenikent Park Konutları Ankara ne zaman teslim sorusu 2013 Aralık sonu olarak yanıt buluyor. Sincan Yenikent Park Evleri satılık 3+1 daireler 155 bin TL'den başlıyor...




Toplam inşaat alanı 42 bin metrekare olan  Yenikent Park Konutları  Ankara'da Sincan bölgesinde yükseliyor. Yenikent Park Konutları  Ankara  ne zaman teslim ediliyor haberimizin devamında öğrenebilirsiniz. Yenikent Konutları  Eryap A.Ş  imzasını taşıyor.


Ankara Yenikent Park Konutları 224 adet konuttan meydana geliyor. Yenikent Park Konutları 5 blok halinde yükseliyor. Yenikent Park Konutları projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Yenikent Park Konutları Ankara ne zaman teslim?


Yenikent Park Konutları Ankara ne zaman teslim?


Yenikent Park Konutları Ankara ne zaman teslim sorusu 2013 yılı sonu olarak cevap buluyor. Sincan Yenikent Park Konutları fiyatları 3+1 dairelerde 155 bin TL'den, 4+1 dairelerde 170 bin TL'den başlıyor. Yenikent Park Konutları ödeme planı dahilinde banka kredisi kullanılıyor.


Ankara Sincan Yenikent Park Konutları projesinde 3+1 dairelerin alanları 125 metrekare, 4+1 dairelerin alanları 142 metrekare olarak belirlendi. Yenikent Park Konutları Ankara'da Sincan OSB'ye 5 dakika, Optimum AVM'ye 10 dakika mesafede yer alıyor. 


Yenikent Park Konutları adres bilgileri : Kayı Caddesi no.5 Yenikent/ANKARA


Yenikent Park Sincan satış ofisi

Telefon: 0312 277 02 57

Web adresi: www.yenikentparkkonutlari.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön