20 / 04 / 2024

Sinpaş Marina Ankara'da teslimler Mart 2018'de!

Sinpaş Marina Ankara'da teslimler Mart 2018'de!

Sinpaş Marina, son yılların en çok ses getiren inşaat projelerinden biri. Ankara'ya marina getirme fikri bir konsept olarak gerçekten çok dikkat çekici ve iyi uygulandığında kuşkusuz projeye çok büyük katma değer yaratacaktır.



Sinpaş Marina, son yılların en çok ses getiren inşaat projelerinden biri. Ankara'ya marina getirme fikri bir konsept olarak gerçekten çok dikkat çekici ve iyi uygulandığında kuşkusuz projeye çok büyük katma değer yaratacaktır. Üzerine bir de Hülya Avşar'lı reklam filmi ve Avşar'ın kızının sosyal medyaya konu olan diksiyonu olunca proje ister istemez çok konuşuldu. 


Sinpaş pazarlama konusunda sektörün en başarılı firmalarından biri. Su konseptini işlediği Aqua City, Boğaz konseptli Bosphorus City, suyun üzerinde hissi verilmiş Sealybria gibi projeleri sadece bir konsept tasarımı olarak bile çok başarılı. Bu projelerden bahsetmişken firmanın yıllardır birlikte çalıştığı Mahper Evrenol'u anmadan geçmemek lazım zira kendisi bu başarılı konseptlerin mimarı.  Ankara'ya kar pisti Projenin marina dışında en dikkat çekici diğer özelliği ise Marina Ankara'nın yanında konumlanan 12 ay açık olacağı söylenen kayak merkezi. Bu merkez, 100 bin ağacın dikildiği rekreasyon alanının içinde yer alıyor.  İngiltere'de BritonEngineering Development tarafından geliştirilen Snowflex teknolojisiyle, gerçek kar pistlere en yakın alternatif sentetik piste sahip olan Snowland'de kar sporlarının tüm heyecanını yaşatacak atlama pisti, slalom alanı, tüp ve rampalar bulunacak.  Sinpaş projelerinin pazarlama dışındaki bir diğer önemli özelliği ödeme planları. Firmanın kendi bünyesinde hazırladığı bu planlarda peşinat tıpkı banka kredisindeki gibi %25. Ancak banka kredisinden farklı olarak kalan ödemeler yıllık ara ödemelerle oluşturulmuş. Böylece taksitler daha düşük. Bu planlar, banka kredisinden daha ulaşılabilir gibi görünse de her bir plan için toplam ödeme tutarına dikkat etmek gerekli. Bana sorarsanız, eğer bütçeniz uygunsa 48 ay 0 faizli ödeme planı en avantajlı olanı. Sinpaş bu dikkat çekici projeleri bir de Türkçe isimlendirse konsept tasarım konusunu dünya ölçeğine taşımış olacak. 


Cumhuriyet


Geri Dön