28 / 03 / 2024

Sinpaş Metrolife Evleri fiyat bilgisi!

Sinpaş Metrolife Evleri fiyat bilgisi!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Metrolife

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen Metrolife projesi Sinpaş GYO imzası taşıyor. Sinpaş Metrolife Evleri fiyat bilgisi kapsamında projede fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor...



Sinpaş Metrolife projesi İstanbul Sancaktepe'de metro durağının hemen yanında yükseliyor.  Sinpaş GYO  tarafından hayata geçirilen Metrolife Evleri toplam 544 daire ve 10 bin metrekare ticaret alanından oluşuyor. 
 

Sinpaş Metrolife projesinde büyüklükleri 59 metrekare ile 205 metrekare arasında değişen 1+1’den 4+1’e kadar konut tipleri sunuluyor. Projede lansmana özel yüzde 10 indirim ve yüzde 20 peşin indirimi ile toplamda yüzde 30’ varan indirim imkanı sunuluyor.
 
Metrolife Evleri, geniş teraslı ve bahçeli evleri, sağlık ve sporla iç içe bir yaşama imkan tanıyan bisiklet parkuru ve yürüyüş yolları, yemyeşil park alanı, her türlü ihtiyacın karşılanabileceği ve sevdiklerinizle sosyalleşeceğiniz 8 bin metrekarelik çarşı alanı ve meydanıyla, Sancaktepe’de ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.
 
Sinpaş Metrolife Evleri fiyat bilgisi!
Metrolife Sinpaş fiyatları minimum 290 bin TL'den başlıyor. Metrolife projesinde, yansıma havuzları, çim amfi ve seyir terası, ateş kuyusu, çocuk oyun alanı, açık spor alanı, fitness merkezi, bisiklet ve yürüyüş parkuru olanaklarına da yer veriliyor. 
 
Tel:444 1 440 
Web: http://sinpasmetrolife.com 
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön