26 / 04 / 2024

Sinpaş Metrolife'ta 48 ay vade farksız ödeme!

Sinpaş Metrolife'ta 48 ay vade farksız ödeme!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Metrolife

Ön satış dönemine özel fiyat ve ödeme avantajları sunulan Metrolife projesi İstanbul Anadolu Yakas Sancaktepe'de inşa ediliyor. Projede peşin fiyat listesi indirimli olarak 290 bin TL'den başlıyor...



1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerine yer verilen Metrolife projesi  Sinpaş GYO  tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirildi. Sancaktepe Metrolife proje fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.  

Lansman dönemine özel avantajların sunulduğu projede 48 aya kadar vadefarksız ödeme imkanı bulunuyor. Metrolife Evleri'nde daire büyüklükleri 59 metrekare ile 205 metrekare arasında değişiyor. 

Sancaktepe Metrolife Evleri ortak kullanım alanlarında; yansıma havuzları, çim amfi ve seyir terası, ateş kuyusu, çocuk oyun alanı, açık spor alanı, fitness merkezi, bisiklet ve yürüyüş parkuru olanakları da olacak.    

Metrolife Evleri, geniş teraslı ve bahçeli evleri, sağlık ve sporla iç içe bir yaşama imkan tanıyan bisiklet parkuru ve yürüyüş yolları, yemyeşil park alanı, her türlü ihtiyacın karşılanabileceği ve sevdiklerinizle sosyalleşeceğiniz 8 bin metrekarelik çarşı alanı ve meydanıyla yaşamınızı kolaylaştırıyor.
 

Sancaktepe Metrolife proje fiyatları!

1+1 daireler peşin 290 bin TL
2+1 daireler peşinde 465 bin TL
3+1 daireler peşinde 622 bin TL 
4+1 daireler peşinde 1 milyon TL'den başlıyor. 
 

Tel: 444 1 440  
Web: http://sinpasmetrolife.com 
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön