20 / 04 / 2024

metrolife sinpaş projesi

metrolife sinpaş projesi

Ön satış dönemine özel fiyat ve ödeme avantajları sunulan Metrolife projesi İstanbul Anadolu Yakas Sancaktepe'de inşa ediliyor. Projede peşin fiyat listesi indirimli olarak 290 bin TL'den başlıyor...

Sinpaş Metrolife Evleri adres!

Metrolife Evleri Sinpaş GYO tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirildi. Projede daire fiyatlaerı 325 bin TL'den başlıyor...

Sinpaş Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı!

Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş imzası taşıyan ve 232 adet konutun yer aldığı Metro Life 4 blok şeklinde yükseliyor.

Sinpaş Metrolife Premium'da 10 ay vade ve 1.49 faiz fırsatı! Yeni proje! 

Sinpaş Metrolife Premium'da topraktan satışlar başladı. Projede teslimler 2025'te yapılacak. Peki Sinpaş Metrolife Premium'da konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sinpaş Saklı Koru projesi resmen başlıyor! Sinpaş'tan İstanbul Atakent'e 600 yeni konutluk dev proje geliyor! 

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Atakent'te hayata geçireceği Saklı Koru projesi resmen başlıyor. Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde yükselecek proje için ÇED süreci sona erdi. Sinpaş Saklı Koru projesinde 600 konut ve 15 ticari ünite yer alıyor.

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için imzalar atıldı!

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için Fırat Life Yatırım İnşaat A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Hasılat Paylaşımı Esasına Dayalı Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapım ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi inşaatı başladı. 364 konuttan ve 4 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu İşte, Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi  15 soruda tüm detaylarıyla…

Sinpaş Kızılbük projesi için verilen ÇED gerekli değildir kararı iptal edildi!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile alakalı verilen "Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Gerekli Değildir" kararının iptali istemiyle Muğla Valiliği aleyhine oluşturulan davada, Muğla 3. idare Mahkemesi tarafınca "ÇED Gerekli Değildir" kararının iptali sonucu verildi.

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş Metrolife Sancaktepe Çarşı'da ticari alanlar satışa sunuldu!

Sinpaş Metrolife Sancaktepe projesinde yer alan çarşı ticari alanlarında satış ve kiralamalar başladı. 

Sinpaş GYO Metrolife projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Metrolife projesine ilişkin "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporunu yayınladı.

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi!

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri mevcut.

Sinpaş Finans Şehir: İstanbul'un getiri potansiyeli yüksek projesi!

Forbes dergisi İstanbul'da satışı devam eden konut projelerini incelediği bağımsız araştırmasında; 50 markalı konut projesi içerisinde yatırımcısına en yüksek getiriyi sağlama potansiyeli bulunan ve yaşam kalitesi en yüksek proje olarak Sinpaş Finans Şehir’i seçti...

Metrolife projesi kalitenin yeni adresi oldu!

Sinpaş tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Metrolife projesi bölgenin değerine değer katmaya devam ediyor. Proje, Sancaktepe’de “kalitenin yeni adresi” olarak öne çıkıyor.

Sinpaş Metrolife telefon!

Sinpaş Metrolife telefon numarası haberimizde yer alıyor. Sinpaş GYO  imzasını taşıyan Sinpaş Metrolife projesinde 554 daire ve 10 bin metrekare ticari alan bulunuyor. 

metrolife sinpaş projesi Haberi

metrolife sinpaş projesi

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerine yer verilen Metrolife projesi Sinpaş GYO tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirildi. Sancaktepe Metrolife proje fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.  

Lansman dönemine özel avantajların sunulduğu projede 48 aya kadar vadefarksız ödeme imkanı bulunuyor. Metrolife Evleri'nde daire büyüklükleri 59 metrekare ile 205 metrekare arasında değişiyor. 

Sancaktepe Metrolife Evleri ortak kullanım alanlarında; yansıma havuzları, çim amfi ve seyir terası, ateş kuyusu, çocuk oyun alanı, açık spor alanı, fitness merkezi, bisiklet ve yürüyüş parkuru olanakları da olacak.    

Metrolife Evleri, geniş teraslı ve bahçeli evleri, sağlık ve sporla iç içe bir yaşama imkan tanıyan bisiklet parkuru ve yürüyüş yolları, yemyeşil park alanı, her türlü ihtiyacın karşılanabileceği ve sevdiklerinizle sosyalleşeceğiniz 8 bin metrekarelik...