29 / 03 / 2024

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi!

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Marina Ankara Yalı Vadi

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri mevcut.




Sinpaş Marina  Ankara projesinin yeni etabı olarak inşa edilen  Ankara  Sinpaş Yalı Vadi projesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. 

Ön talep döneminin geçtiğimiz günlerde başladığı Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi  projesinden konut sahibi olmak isteyenler lansman avantajlarından faydalanabiliyor.

Butik bir proje olarak inşa edilen Sinpaş Yalı Vadi projesinde 100 adet konuta yer veriliyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri mevcut.

15 katlı iki blok şeklinde yükselen Ankara Yalı Vadi projesinin teslimleri Eylül 2021'de gerçekleştirilecek.

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi fiyat 

Ankara Yalı Vadi projesinde yer alan konutların fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme planlarının sunulduğu Yalı Vadi Sinpaş'ta lansman dönemine özel olarak peşin ödemelerde 300 bin liraya varan indirim imkanı sağlanıyor.

Yalı Vadi Ankara'da; Yürüyüş yolları, restoranlar, marina caddesi, spor alanları, bisiklet yolları, şelaleler, tropik ada, çocuk oyun alanları, su sahnesi, yürüyüş yolları, kafeler mevcut.

Sinpaş Yalı Vadi konum bilgisi:
Proje; Panora AVM'ye ve Konya Yoluna 3 dakika, Acıbadem Hastanesi'ne 2 dakika, Eskişehir Yolu'na 10 dakika, Eymir Gölü'ne 4 dakika, ODTÜ Ormanı'na ve  Atakule'ye 7 dakika, mesafede yer alıyor.


Tel: 444 19 74
Web: http://marinaankara.com


projeye sor



Geri Dön