23 / 04 / 2024

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri mevcut.

Sinpaş GYO Yalı Vadi'nin inşaatı başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'daki "Yalı Vadi" isimli yeni konut projesinin ilk etabı için yüklenici sözleşmesi yapıldı ve inşaat çalışmalarına başlandı. 

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi nerede?

Ön satış dönemi başlayan Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi hastane ve AVM gibi yerlere yakınlığıyla dikkat çekiyor

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi fiyat listesi!

3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunan Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi fiyat listesi 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları!

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor. Projede 100 adet konut bulunuyor.

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi!

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri mevcut.

Sinpaş Yalı Vadi nerede?

Sinpaş Yalı Vadi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi fiyat!

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Sinpaş Yalı Vadi Evleri'nde ön talep başladı!

Marina Ankara’nın “Yalı Vadi Evleri” lansman fırsatlarıyla ön satışa çıktı. Suya sıfır konumu, sayısız sosyal donatıları ve geniş balkonlu yaşamıyla öne çıkan Sinpaş Yalı Vadi Evleri sınırlı sayıda üniteleriyle Ankara’da yalı keyfini sürmek isteyenleri bekliyor.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı!

Sinpaş Marina Ankara'nın yeni etabı olan Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler lansman avantajlarından yararlanabiliyor.

Yalçın Akdoğan'dan Pendik AKM değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarı hikayesini içeren “Lider” adlı kitabının tanıtımı ve söyleşi için Pendik’e gelen AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan AKM’nin yeni halini de değerlendirdi. 

Marina Ankara Sinpaş ödeme kampanyası 2018!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan  Marina Ankara Evleri'nde fiyatlar 492 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak.

Marina Ankara Sinpaş ödeme planı 2018!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara Evleri'nde daire fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Marina Ankara 2017 ödeme şekli!

Marina Ankara Sinpaş GYO projesinde 1+0'dan 7+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Projede daire fiyatları minimum 422 bin 700 bin TL'den başlıyor...

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi Haberi

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi


Sinpaş Marina  Ankara projesinin yeni etabı olarak inşa edilen Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. 

Ön talep döneminin geçtiğimiz günlerde başladığı Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi  projesinden konut sahibi olmak isteyenler lansman avantajlarından faydalanabiliyor.

Butik bir proje olarak inşa edilen Sinpaş Yalı Vadi projesinde 100 adet konuta yer veriliyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri mevcut.

15 katlı iki blok şeklinde yükselen Ankara Yalı Vadi projesinin teslimleri Eylül 2021'de gerçekleştirilecek.

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi fiyat 

Ankara Yalı Vadi projesinde yer alan konutların fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme planlarının sunulduğu Yalı Vadi Sinpaş'ta lansman dönemine özel olarak peşin ödemelerde 300 bin liraya varan indirim imkanı sağlanıyor.

Yalı Vadi Ankara'da; Yürüyüş...