29 / 03 / 2024

Yalçın Akdoğan'dan Pendik AKM değerlendirmesi!

Yalçın Akdoğan'dan Pendik AKM değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarı hikayesini içeren “Lider” adlı kitabının tanıtımı ve söyleşi için Pendik’e gelen AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan AKM’nin yeni halini de değerlendirdi. 



AK Parti  Ankara  Milletvekili ve Başbakan Eski Yardımcısı Yalçın Akdoğan Pendik’i ziyaret etti. Moderatörlüğünü Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in gerçekleştirdiği ‘Siyasi Liderlik ve Erdoğan’ konulu söyleşiye katılan Akdoğan, 90’lı yıllarda görev yapığı Pendik’i ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarı hikayesini içeren “Lider” adlı kitabını anlattı. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşide AKM’nin yeni halini değerlendiren Akdoğan, “Görev yaptığım zaman bu salonun çok tozunu yuttum. Şimdi ise muhteşem bir merkeze dönüşmüş. Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’e bir kez daha teşekkür ederim” diye konuştu.

Söyleşinin ardından Lider adlı kitap için imza töreni düzenlendi. Yalçın Akdoğan konukları kırmayarak programa katılan herkes için kitabını imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.


Geri Dön