23 / 04 / 2024

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları!

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Marina Ankara Yalı Vadi

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor. Projede 100 adet konut bulunuyor.



Sinpaş Marina  Ankara projesinin yeni etabı olarak inşa edilen  Ankara  Sinpaş Yalı Vadi projesinde ön talep dönemi geçtiğimiz günlerde başladı. Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor.

Sinpaş  Marina  Ankara Yalı Vadi  projesinden konut sahibi olmak isteyenler lansman dönemine özel indirim avantajlarından faydalanabiliyor.

Butik bir proje olarak hayata geçirilen Sinpaş Yalı Vadi projesi  Sinpaş GYO  imzası taşıyor. 100 adet konutun bulunduğu projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri mevcut.

Sinpaş Yalı Vadi projesinde teslimer Eylül 2021'de yapılacak. Proje 15 katlı iki blok şeklinde inşa ediliyor.

Sinpaş Yalı Vadi projesi fiyat 

Projedeki konutların fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme planlarının sunulduğu Yalı Vadi Sinpaş'ta lansman dönemine özel olarak peşin ödemelerde 300 bin TL'ye varan indirim de yapılıyor.

Yalı Vadi Ankara projesinde;  Spor alanları, yürüyüş yolları, tropik ada,restoranlar, marina caddesi,bisiklet yolları, şelaleler, çocuk oyun alanları, su sahnesi, yürüyüş yolları, kafeler bulunuyor.

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları

Marina Ankara Yalı Vadi projesi;  Eskişehir Yolu'na 10 dakika, Eymir Gölü'ne 4 dakika, Panora AVM'ye ve Konya Yoluna 3 dakika, Acıbadem Hastanesi'ne 2 dakika ve Atakule'ye 7 dakika mesafede bulunuyor.


Tel: 444 19 74
Web: http://marinaankara.com


projeye sor



Geri Dön