28 / 03 / 2024

Sinpaş Modern Bursa'da 209 bin liraya! 10 bin lira indirim!

 Sinpaş Modern Bursa'da 209 bin liraya! 10 bin lira indirim!

Firma: Sinpaş Grubu

Proje: Bursa Modern

Bursa’nın en büyük konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, yerleşik oturma düzeni, sosyal aktiviteleri, spor tesisleri, köylü pazarı ve sakinlerine sunduğu daha birçok ayrıcalığıyla sizleri de Bursa Modern’li olmaya davet ediyor




Kuzeyin Parlayan Yıldızı Sinpaş GYO Bursa Modern, konuttan öte yaşam alanları ve yepyeni projeleri ile farkını ortaya koymaya devam ediyor. 2012 yılının son ayını yaşadığımız şu günlerde Sinpaş GYO Bursa Modern, ev sahibi olmak isteyenlere “Son Fırsat” adı altında bir kampanya sunuyor. Herkese 10.000 TL yılbaşı indirimi yanında, peşin ödemelerde % 10 fiyat avantajı sunan Sinpaş GYO Bursa Modern, 120 ay vade seçeneğinin yanında hemen taşınma fırsatı ile yeni yılda herkesi Bursa Modern’li olmaya davet ediyor. 2012’nin bu son fırsatını kaçırmamak ve 2013 yılına yepyeni bir başlangıcı kendi evinizde yapmak için vakit kaybetmeden Sinpaş GYO Bursa Modern’e gelin. 


 Sinpaş Modern Bursa da 209 bin liraya! 10 bin lira indirim!


Herkes ev sahibi olmalı… 

Sinpaş GYO Bursa Modern farkını devam ettirmek için çok çalıştıklarının altını çizen Bursa Modern Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen, “Yüzlerce ailenin yaşadığı ve hızla bu sayının arttığı Sinpaş GYO Bursa Modern’de 2012 yılının bu son günlerinde yepyeni bir kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına çıktık. Sinpaş GYO Bursa Modern’nin ayrıcalıklarından faydalanmak isteyen herkesi, “Son fırsat” çerçevesinde yer alan kampanyamızdan faydalanmak üzere Sinpaş GYO Bursa Modern’e bekliyoruz” dedi. 


0224 257 13 63

www.sinpasbursamodern.com


projeye sor



Geri Dön