26 / 04 / 2024

Sinpaş Palas satılık!

Sinpaş Palas satılık!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Sinpaş Palas

Sinpaş Palas satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabilen proje İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilecek.



Sinpaş Yapı tarafından inşa edilecek  Sinpaş Palas  Konutları 5 ve 13 katlı 2 bloktan oluşuyor. Proje Uluslararası Finans Merkezi’nin karşısında, Soyak Yenişehir Evleri'nin yanında bulunuyor. 


Sinpaş Palas satılık ev tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projenin ilk etabı 160 adet konuttan oluşuyor. 


2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Sinpaş Palas Residence'de banka kredisi ya da firma bünyesinde kredi imkanı ile ödeme yapılabiliyor. 


İstanbul Ümraniye Çakmak Mahallesi'nde yükselecek olan Sinpaş Palas Evleri'nin sosyal donatı alanları içerisinde; spor alanları, güvenlik, fitness salonu, SPA, yüzme havuzu, otopark ve çocuk oyun alanları bulunuyor.


Sinpaş Palas satılık konut fiyatları metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 2 bin 500 adet konut yer alıyor. 


Tel: 444 1 974

Web: http://www.sinpas.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön