24 / 04 / 2024

Sinpaş Time projesinin tüm detayları! 440 bin TL'ye!

Sinpaş Time projesinin tüm detayları! 440 bin TL'ye!

Sinpaş  finans üssünde yepyeni bir karma projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 1+0 dairelerin fiyatları 440 bin TL'den başlayan proje Uluslararası Finans Merkezi’ne komşu konumda bulunuyor. 



Sinpaş Time projesinde  residence,  farklı tiplerde villa, konut ve ticari üniteler yer alıyor. İstanbul'un yeni yaşam merkezlerinden biri olan Uluslararası Finans Merkezi’ne komşu olan proje yatırımcısına yüksek kazanç vaad ediyor. 
 
Sinpaş’ın en yeni projesi Sinpaş Time özgün mimari tasarımı, konumu,  benzersiz sosyal donatıları, ticari üniteleri günümüz şehir hayatındaki tüm beklentileri eksiksiz karşılıyor. 

Sinpaş Time’ın ilk fiyat avantajı ve özel ödeme planları konut alıcılarının yüzünü güldürüyor. Projenin içerisinde residence seçeneği dışında apartments, ofis, sınırlı sayıda villa ve ticari ünite seçeneği sunulacak.

 

“Yatırımın zamanı geldi”

 

Sinpaş Time projesinin tüm detayları! 440 bin TL ye!

Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş’ın, her projede daha iyiyi ve en yeniyi hedeflediğini, tüm projelerinin şehre ve yaşama değer katmasına özen gösterdiklerini belirterek, Sinpaş Time’ın bu anlayışın iyi bir örneği olduğunu söyledi.  

Çelik, şöyle konuştu:

“Sinpaş Time, dünyanın yeni finans merkezinin hemen yanında, Finans Şehir’in kalbinde yer alan, her ayrıntısıyla titizlikle tasarlanmış, yepyeni bir karma proje. Sinpaş Time, beklentileri karşılayacak kusursuz bir karma proje örneği olarak geliştirildi. Konutla ticari alanları, konforla sosyal donatıları şehirli bir konseptle birleştiriyor. Sinpaş Time, sadece konforlu bir yaşam sunmakla yetinmeyerek, çok kazandıran bir yatırıma da dönüşecek. Sinpaş olarak, ayrıcalıklı bir yaşam ve iyi bir yatırıma sahip olmak isteyen herkese, kazançlı yatırımın tam zamanı diyerek Sinpaş Time’la yatırım fırsatı sunuyoruz. Sinpaş Time müşterilerimizin zamanına değer kazandıran, yaşamlarını kolaylaştıran, hayatlarına mutluluk katan yeni bir adres olacak.”

 

Sinpaş Time projesinin tüm detayları! 440 bin TL ye!


Dünyanın yeni finans üssüne komşu

Sinpaş Time’da özgün tasarıma sahip 34 katlı kule, 342 konut, farklı tiplerde villa ve sınırlı sayıda ticari ünite yer alıyor. Sinpaş Time; ‘konut’, ‘residence’, ‘villa’, ‘ofis’ ve ‘ticari alanlar’ olmak üzere çok farklı ihtiyaçlara en iyi seçeneği sunuyor.


Alışveriş Caddesi’nden 36 bin metrekarelik Şehir Parkı’na

Sinpaş Time projesinde Alışveriş Caddesi’nde, seçkin markalar ile süpermarket, kafe ve restoranların da yer aldığı 33 ticari ünite yer alacak. 36 bin metrekarelik Şehir Parkı ve içerisinde göletler, oturma terasları, piknik alanları bulunuyor. 

 

Sinpaş Time projesinin tüm detayları! 440 bin TL ye!


Çocuklar, Parky’den çıkmak istemeyecek

Sinpaş Time’da çocuklar için de büyük bir oyun parkı hazırlanıyor. Birbirinden eğlenceli donatı ve aktivitelerin yer aldığı Parky çocuk parkı, Sinpaş Time’ın minik sakinlerinin keyifli anlarına ev sahipliği yapacak.

 

Kolay ulaşım avantajı

Sinpaş Time'dan,  Uluslararası Finans Merkezi ile beraber yapılacak olan yeni yol bağlantılarıyla E5 ve TEM bağlantılarına ulaşım kolayca sağlanacak. 


Açılacak olan Göztepe Ataşehir Metro hattı ve hemen yanı başında yer alacak Metro durağı ile İstanbul’un her noktasına dakikalar içinde ulaşılabilecek. 

 

Projedeki konut çeşitliliği olarak başlangıç fiyatı ise;

Başlangıç Fiyatları

1+0'lar 440 bin TL

1+1'ler 532 bin TL

2+1'ler 835 bin TL

3+1'ler 1milyon 107 bin TL

Villa'lar 3 milyon 322 bin TL

Ofis'ler 1 milyon 60 bin TL

Ticari Alan 563 bin TL

 

 

Sinpaş Time Proje Künyesi:

Proje ismi            : Sinpaş Time
Lokasyon             : İstanbul Finans Merkezi, Ümraniye
Arsa Büyüklüğü         : 34 bin 517 metrekare 
Ünite Sayısı        : 342 konut / residence / villa -  33  ticari alan -  118 ofis
Metre Kare Aralığı        : 58- 500 metrekare                           
Konut tipleri            : Stüdyo daireden triplex villaya kadar çeşitli seçenekler
Fiyat Aralığı                      : 442 bin TL ’den başlayan fiyatlar
Teslim Tarihi            : Aralık 2019, Aralık 2020

 

Web sitesi: www.sinpastime.com 
Telefon: 444 1974


Geri Dön