19 / 04 / 2024

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’ndan hem yüzde 50 indirim hem 8. ayda teslim imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’ndan hem yüzde 50 indirim hem 8. ayda teslim imkanı!

Konut, iş yeri, araç alımları ya da yatırım amaçlı ihtiyaçlara yönelik tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği sunan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, yeni kampanyası ile sınırlı sayıda kişiye hizmet bedelinde yüzde 50 indirim ve sekizinci ayda teslim imkanı sunuyor.. 



Yarım asırdır gayrimenkul geliştiren ve geliştirdiği konutlara çeşitli finansman yöntemleri ile müşterilerinin erişmesini sağlayan Türkiye’nin köklü firmalarından biri olduklarını söyleyen Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Genel Müdürü Merve Onarlı, sahip oldukları marka değeri ve güveniyle, Tasarruf Finansmanı Sektöründe yatırım yapmak isteyen kitlelere, onların ihtiyaçlarını gözeterek hizmet vermeye başladıklarını ve Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı markası ile 2021'de bu sektöre adım attıklarını söyledi.

Yaptığı açıklamada senelerdir kendi müşterilerine konut finansmanı sağlayan bir marka olarak, Sinpaş Tasarruf Finansman A.Ş ile ‘Ev Sahibi Edindirme’ misyonumuzu finansman alanında, daha geniş kitlelere ulaşarak gerçekleştirmeyi planladıklarını söyleyen Onarlı, kampanya ile ilgili açıklamalar da yaptı. 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Genel Müdürü Merve Onarlı kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada artık konut ya da araç almak isteyip planlarını erteleyen herkesin Sinpaş YTS güvencesiyle kendine uygun şartlarla sisteme dahil olma imkanına sahip olduğunu kaydederek, Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığına üye olanlar faiz, vade farkı veya ek maliyetler olmadan tasarruf yapabilirken, aylık tasarruf tutarlarını kendilerinin belirleyeceğini söyledi.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Genel Müdürü Merve Onarlı yaptığı açıklamada, üyelerine, en hızlı, en kolay ve en uygun maliyetli çözümler sunan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'nın şimdi de yeni kampanyasıyla kişiye özel ödeme seçenekleri, bankasız ve faizsiz ödeme planlarıyla hizmet bedelinde yüzde 50 indirim ve sekizinci ayda teslim imkanı sağladığını kaydetti.

Bankasız, faizsiz bütçeye uygun ödeme planları sunuyor

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, sunduğu; “Planlı Tasarruf Modeli, Avantajlı Tasarruf Modeli, Esnek Tasarruf Modeli” gibi tasarruf yöntemleriyle dileyen herkese finansal ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuluyor. Her gelir grubundan dileyen herkes, tüm ihtiyaçlarını; kişiye özel ödeme seçenekleri, yatırım tutarına özel teslim tarihleri, hızlı, kolay ve en uygun maliyet olanakları sunan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile karşılama imkanına sahip oluyor. 

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş GYO, Metaverse evrenine adım atıyor!

Sinpaş Koru Aura fiyat listesi Ekim 2022! 


Geri Dön