27 / 04 / 2024

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.



Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeye de devam ediyor.

“2023 yılına yeni şubelerle hızlı başladık”

Yaptığı açıklamada Sinpaş’ın tecrübesi ve isminin verdiği güvenin tasarruf için alternatif arayışında olan müşteriler tarafından olumlu karşılandığına değinen Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Genel Müdürü Merve Onarlı konuyla ilgili önemli açıklamalar da yaptı.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Genel Müdürü Merve Onarlı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı olarak tasarruf finansmanı sektörüne geçmişlerinden aldıkları güçle farklı bir soluk getirdiklerini söyleyerek, artan talepler sayesinde başkent Ankara’da açtıkları üçüncü şubelerinden sonra şimdi de Bursa ve Samsun’da iki yeni şube ile 2023 yılına hızlı bir şekilde giriş yaptıklarını söyledi.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Genel Müdürü Merve Onarlı ayrıca açıklamasında bu yoğun ilginin açacakları yeni şubelere yönelik planlarını da  erkene çekmelerini sağladığını söyledi.

 


Geri Dön