23 / 04 / 2024

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.



Bursa ve Samsun şubeleriyle büyüme atağı

Yaptığı açıklamada müşteriler için ulaşılabilir olmanın önemine de değinen Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Genel Müdürü Merve Onarlı Bursa’da açtıkları ilk şubeleri Osmangazi’den sonra 2. şubelerini de bu hafta Bursa Yıldırım’da açtıklarını söyledi. Merve Onarlı ayrıca yine bu hafta Samsun’da İlkadım şubelerinin açılışıyla toplam 34 şubede müşterilerimize ulaşacaklarını söyledi. Onarlı ayrıca, 2023 yılı için planladıkları 55 şubeye ulaşma hedeflerini talepler böyle yoğun devam ettiği sürece planlanandan da önce gerçekleştireceklerini de söyledi.

Her gelire uygun tasarruf modelleri

Verilen detaylara göre, Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Türkiye’nin her yerinde tüm gelir gruplarından müşterilerine özel olarak sunduğu Çekilişli ve Serbest Planlı Tasarruf Modelleri ile isteyen herkese konut ve araç alımındaki finansal ihtiyaçlarını, gelir düzeylerine uygun şekilde karşılama imkanı sunuyor. 

Yine verilen bilgiye göre, tüm bu hizmetler hakkında bir danışman ile yüz yüze görüşerek bilgi almak isteyenlerin tercihi olan şubelere büyük önem veren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, kurulduğundan bu yana geçen zamanla hızlı şubeleşme ile geniş bir ağ da kurmuş oldu.

Bu oranlar bir daha gelmez! Ev sahibi olmak isteyenler kaçırmayın! Sinpaş’ın son kampanyasına bakmadan ev almayın!

Sinpaş GYO  Ankara  GOP projesine ne kadar değer biçildi? İşte 2022 değeri...

Sinpaş Koru Aura projesinin 2022 değeri açıklandı! İşte o rakam...


Geri Dön