29 / 03 / 2024

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, 'teslimde öde' kampanyasını başlattı! Ev, iş yeri ve araç alacaklar hemen bakın!

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, 'teslimde öde' kampanyasını başlattı! Ev, iş yeri ve araç alacaklar hemen bakın!

Sinpaş’ın her gelir grubuna uygun, faizsiz finansman desteği sunduğu Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, sektörde bir ilk olan “Teslimde Öde” kampanyası ile peşinatı yeterli olmayan müşterileri için de tasarruf imkanı yarattı. İşte Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nın 'Teslimde Öde Kampanyası...



Yarım asırdır gayrimenkul geliştiren ve bu konutlara çeşitli finansman yöntemleri sayesinde müşterilerinin erişimini sağlayan sektörün öncü markası Sinpaş, tasarruf yapmak isteyenlere yeni kampanyalarıyla kolaylık sunuyor. 

Bugüne kadar 120 bin kişiyi konut, ofis ve iş yeri sahibi yapan Sinpaş; tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli Yapı Tasarruf Sandığı’nda 'Teslimde Öde Kampanyası'nı oluşturdu ve müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik eşsiz bir fırsat başlattı.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, teslimde öde kampanyasını başlattı! Ev, iş yeri ve araç alacaklar hemen bakın! 

YETERSİZ PEŞİNATA DA YATIRIM FIRSATI TANINIYOR 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nın yeni kampanyası ile bankasız ve faizsiz konut, iş yeri ya da otomobil satın almak isteyen müşterilere hizmet bedelinin bütçelerine uygun bir miktarını üyelik aşamasında ödedikten sonra, ödemelerinin kalanını teslimat ayına kadar erteleyebilme imkanı sunuluyor. 

İşte ayrıntılar...


Geri Dön