24 / 04 / 2024

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, 'teslimde öde' kampanyasını başlattı! Ev, iş yeri ve araç alacaklar hemen bakın!

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, 'teslimde öde' kampanyasını başlattı! Ev, iş yeri ve araç alacaklar hemen bakın!

Sinpaş’ın her gelir grubuna uygun, faizsiz finansman desteği sunduğu Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, sektörde bir ilk olan “Teslimde Öde” kampanyası ile peşinatı yeterli olmayan müşterileri için de tasarruf imkanı yarattı. İşte Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nın 'Teslimde Öde Kampanyası...



Hizmet bedelini peşin ödeme imkanı bulunmayan fakat tasarruf sistemi üzerinden konut veya otomobil sahip olmak isteyenlere büyük kolaylık sağlayacak Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nın 'Teslimde Öde Kampanyası'ndan yararlanmak da oldukça kolay. 

Teslimde Öde Kampanyası'ndan faydalanmak isteyen müşteriler, , Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı şubelerinin yanı sıra online hizmet ağıyla da tasarruf danışmanlığı hizmetinden yararlanabiliyor. 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, teslimde öde kampanyasını başlattı! Ev, iş yeri ve araç alacaklar hemen bakın!

Gurbetçiler Sinpaş Güveniyle Tasarruf Sağlıyor 

Tasarruflarını Sinpaş güvencesiyle değerlendirmek isteyen gurbetçiler de Yapı Tasarruf Sandığı’nın online görüşme hizmetlerine yoğun talep gösteriyor. Kanada, ABD, Almanya, Belçika, Fransa, Azerbaycan, Bulgaristan, İran, Somali, Tanzanya ve Türkmenistan’da yaşayan Türk vatandaşları, Sinpaş’ın danışmanlık hizmeti sayesinde tasarruflarını değerlendirebilme fırsatı yakalıyor. 

Bankasız, faizsiz bütçeye uygun ödeme seçenek ve planları 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, teslimde öde kampanyasını başlattı! Ev, iş yeri ve araç alacaklar hemen bakın!

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, sunduğu; “Planlı Tasarruf Modeli, Avantajlı Tasarruf Modeli, Esnek Tasarruf Modeli” gibi tasarruf seçenekleriyle isteyen herkese finansal ihtiyaçlarını karşılama fırsatı sunuyor. 

Her gelir grubundan isteyen herkes, bütün ihtiyaçlarını; kişiye özel ödeme seçenekleri, yatırım tutarına özel teslim tarihleri, hızlı, kolay ve en uygun maliyet imkanları tanıyan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile karşılayabiliyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan 2 bin 500 TL ödeme ile ev, 1.000 TL ile araba sahibi olma imkanı!

TOKİ resmen il il çekiliş takvimini duyurdu! TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? İl il TOKİ kura takvimi sorgulama...

30 bin konut üreten Dağ Holding 18 şantiyede çalışıyor!

 


Geri Dön