25 / 04 / 2024

Sinpaş’tan ev alma zamanı!

Sinpaş’tan ev alma zamanı!

45 yıldır yenilikçi projeleriyle gayrimenkul sektörünün öncüsü haline gelen Sinpaş, ev sahibi yapmayı sürdürüyor. Firma 2019 yılının son çeyreğinde projelerini 0,75 vade oranıyla tüketiciye sunuyor.



Bu zamana kadar 61 projede 10 binlerce konut üreten Sinpaş 45 yıldır yatırımlarına hız verdi. Her biri farklı konseptlerde geliştirilen ve şu an satışta yer alan tüm projelerini avantajlı bir vade oranı ile satış sağlıyor.

‘Yatırım Yapacaksan Sinpaş’tan’, ‘Yuva Kuracaksan Sinpaş’tan’ başlıklarıyla tanıtılan kampanya da ‘Ev Alacaksın Sinpaş’tan’ sözüyle hem ev sahibi olmak isteyen müşteriye hem de gayrimenkul yatırımcılarına 0,75 vade oranıyla sesleniyor.

45 yıllık istikrar!

Geliştirdiği tüm özgün projeleriyle 45 yıl boyunca istikrarla büyüyecek kazanılan sayısız ödülle Sinpaş’ın hem marka hem de finansal kimliği büyüyecek hem de istihdam ve ekonomik kalkınmada aktif role sahip olacak Türkiye’yi değerlendiriyor. Birbirinin tekrarı olmayan Sinpaş projeleri yatırımcısına kalkınma sağlayarak proje geliştirdiği lokasyonlarda da bölgeyi geliştiriyor.

Sinpaş’ın algısı: GÜVEN

Üreten ve yatırımlar hızla süren Sinpaş GYO, inşaat sektöründe yarım yüzyıla yaklaşan deneyimin, ortakları ve müşterileri ile kurduğu duygusal bağın, projelerin lokasyon ve mimarisindeki seçiciliğinin ve özgün kurum kültürünün verdiği güçle liderliğini koruyor. Ülkemizin özel sektörde şu ana kadarki en fazla konut geliştiren markası Sinpaş İstanbul’da Sinpaş Country, Queen Bomonti, Gökorman, Metrolife, Finans Şehir, Sinpaş Time Ankara’da Altınoran, Marina Ankara, Marina Towers, Ege Vadisi, Bursa’da Bursa Modern projelerinde satışlar sürüyor.

Web: www.sinpas.com.tr/Sinpaş‎


Geri Dön