24 / 04 / 2024

Sinpaş'tan ev alana Teknosa'dan 5 bin TL'lik hediye çeki!

Sinpaş'tan ev alana Teknosa'dan 5 bin TL'lik hediye çeki!

Sinpaş Yapı, 16 – 31 Ocak tarihleri arasında Ankara’daki Altınoran, İstanbul’daki Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinden ev satın alanlara Teknosa’dan 5.000 TL’lik hediye çeki veriyor.



Sinpaş Yapı, 16 – 31 Ocak tarihleri arasında Ankara’daki Altınoran, İstanbul’daki Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinden ev satın alanlara Teknosa’dan 5.000 TL’lik hediye çeki veriyor. Ayrıca Sinpaş Holding projelerinden ev sahibi olanlar, arkadaşlarının da ev satın almasına vesile olmaları durumunda Teknosa’nın 5.000 TL’lik hediye çekini kazanıyor.


Sinpaş’tan hayallerindeki evi satın almak isteyen aileleri, 16-31 Ocak tarihleri arasında Sinpaş Yapı satış ofislerinde hoş bir sürpriz bekliyor.


Sinpaş Yapı’nın İstanbul’un yükselen bölgeleri Sancaktepe ve Sultanbeyli’deki Köyceğiz ve Liva Turkuaz projeleri ile  Ankara  Çankaya Oran’daki Altınoran projelerinden bu tarihler arasında ev alacak herkes, Teknosa’dan 5.000 TL’lik hediye çeki kazanıyor.


Sinpaş, kampanyayı sadece ev alanlarla da sınırlı tutmuyor, arkadaşlarını getirerek onlarında Sinpaş’tan ev sahibi olmalarına vesile olanlara hediye kazanma fırsatı sunuyor.


Geri Dön