25 / 04 / 2024

Elite Concept'te 5 bin TL'lik hediye çeki!

Elite Concept'te 5 bin TL'lik hediye çeki!

Firma: Şua İnşaat

Proje: Elite Concept

Elite Concept projesinde 5 bin TL eşya hediye çeki  veriliyor. Peşin alımlarda yüzde 20 indirime ek 120 ay 0,98 oranla kredi veya 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.



Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen  Elite Concept  projesi  Kadıköy Fikirtepe’de yer alıyor.

30 Haziran’da son bulacak kampanya kapsamında, peşin alımlarda yüzde 20 indirime ek 120 ay 0,98 oranla kredi veya 60 ay sıfır faiz fırsatı sunan Şua İnşaat, 5.000 TL değerinde elektronik eşya çeki hediye ediyor. 

Elite Concept te 5 bin TL lik hediye çeki!

Elite Concept projesinde teslimlerin Temmuz 2018’de gerçekleştirilmesi öngörülüyor. Kişiye özel ödeme imkanı sağlanan projede  açık teras bahçeleri, özel tasarım mobilya, kapı, granit ve pencere sistemleri gibi pek çok özelliği ile bölgenin prestijli sembol projesi olarak öne çıkıyor. 

Kampanya kapsamında; yüzde 10’dan başlayan peşinatlarla ev sahibi olma imkanının yanı sıra kişiye özel ödeme planı da uygulanıyor. 

Elite Concept te 5 bin TL lik hediye çeki!

Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından meydana geliyor. 
 

İstanbul'un en yüksek prim vadeden lokasyonu Fikirtepe

E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alan Elite Concept yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanıyor. Birçok eğitim kurumu, hastane ve alışveriş merkezine sadece birkaç dakikalık mesafede bulunuyor. 

Daireleri saran balkonlar

Elite Concept, yüksek katlı projelerde eşine az rastlanır şekilde açılabilen camlarıyla farklılaşıyor. Bu sayede sakinlerine manzarayı kusursuz bir şekilde izleme, hava alma ve pencere temizliğinin daireler tarafından kolaylıkla yapılabilmesi imkanını tanıyor. 

Elite Concept te 5 bin TL lik hediye çeki!


Aidatları azaltan doğaya dost akıllı ev konsepti

Elite Concept’teki tüm peyzaj alanlarının sulaması ve klozet rezervuarlarında kullanılacak su ihtiyacı; banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan sular ve yağmur sularının arıtılmasıyla elde edilen gri su arıtma sistemi ile gerçekleştirilecek. 

Bölgenin kendi içinde açık teras bahçeleri olan ilk projesi 

Elite Concept’in sosyal tesisleri içinde; fitness center, cafe, süs havuzları, kapalı havuz, sauna, buhar odası, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor. 
 
 
Web: http://eliteconcept.com.tr/tr/frontpage


projeye sor



Geri Dön