26 / 04 / 2024

Sıtkı Kulak: Kulak Kent sitesiyle Adana'nın gelişimine katkıda bulunuyoruz!

Sıtkı Kulak: Kulak Kent sitesiyle Adana'nın gelişimine katkıda bulunuyoruz!

70 yıllık önemli marka Kulak İnşaat A.Ş, Adana'nın parlayan yıldızı olan Yüreğir'de 696 daireden oluşan ve özel sektörün yaptığı bölgenin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan Kulak Kent projesinin startını verdi.




 70 yıllık önemli marka Kulak İnşaat A.Ş., Adana'nın parlayan yıldızı olan Yüreğir'de 696 daireden oluşan ve özel sektörün yaptığı bölgenin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan Kulak Kent projesinin startını verdi. Evlerde yok yok Aliye  Hızlı gelişimiyle Adana'nın parlayan yıldızı olan Yüreğir ilçesi, AVM'ler, 5 yıldızlı oteller ve TOKİ'den sonra özel sektör eliyle inşa edilecek ilk ve en büyük konut projesine kapılarını açtı. 70 yıllık Kulak İnşaat, Yüreğir ilçesindeki 120 bin metrekarelik inşaat alanına 18 blok, 696 daireden oluşan modern bir yaşam alanı yükseltmek için kolları sıvadı.


 

Kulak Kent sitesi ayrıca Adana'daki en büyük özel sektör toplu konut projesi de olacak. Yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda projeye imza atan Kulak İnşaat A.Ş., Adana'nın Yüreğir ilçesinde, 696 daireden oluşan Kulak Kent projesinin startını verdi. 

Atakent Mahallesi'nde yapımı hızla devam eden projede, yaşam standartlarını yükselten özellikler ve kişi sayısının değişkenlik gösterdiği farklı aile yapılarına hitap edebilen daire seçenekleri yer alıyor. 67 bin 187 metrekarelik oldukça geniş bir alan üzerinde inşa edilen Kulak Kent'te, 84 metrekare ile 237 metrekare aralığında, 1 + 1,2 + 1,3 + 1 ve 4+1 olmak üzere 4 farklı daire seçeneği yer alıyor. Çocuk parkları, spor alanları, fitness salonu, kapalı otoparkı, yürüyüş parkuru var.



 EN HEYECANLI PROJELER


 Bugüne kadar yüzlerce önemli yurt içi ve yurt dışı projeye imza atan Kulak İnşaat A.Ş'in en fazla Yüreğir ilçesine yapılacak Kulak Kent projesi için heyecanlandığını ifade eden Kulak, şöyle devam etti: "Kulak İnşaat A.Ş. olarak, bugüne kadar gerek Türkiye'de, gerekse yurt dışında çok önemli projelere imza attık. Kuşkusuz gerçekleştirdiğimiz her proje bizim için değerlidir, önemlidir. Fakat hiç birisi bizi Kulak Kent kadar heyecanlandırmadı. Yüreğir'in Kulak Kent gibi, nitelikli, çağdaş yapılara ihtiyaç duyduğunu ve bu tarz modern yapılarla, geleceğin Adana'sında parlayan bir yıldız olacağına inanıyoruz. Değişmekte ve gelişmekte olan, böylesine değerli ve güzel ilçemizde, nitelikli bir yaşam alanı projesi yapıyor olmak, o bölgenin gelişimine katkıda bulunmak, bizim için çok önemli." bahçesinde spor aletleri yer alacak şekilde tasarlanan Kulak Kent, sahip olduğu site donanımları ve daire özellikleriyle kullanıcılarına konforlu ve güvenli bir yaşam vaat ediyor. 



KENTLEŞMEYE ÖNCü


 Proje, şehir merkezi, otogar, Devlet Hastanesi, Merkez Parkı ve sanayi bölgeleri gibi önemli noktalara yakın konumu sayesinde ulaşımda da büyük avantajlar sunuyor. Banka kredisine uygun olan Kulak Kent'te, daireler erken satış avantajlarıyla satışa sunuluyor. 


Yüreğir ilçesinin özellikle son yıllarda hızlı bir gelişim kaydettiğini belirten Kulak İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak, ilçenin modern kentleşmeye uygun bakir bir yapısı olduğunu, Kulak Kent projesinin de Yüreğir'deki modern kentleşmenin öncü projelerinden birisi olacağını söyledi. Gelecek yıllarda Yüreğir'in değişmeye ve gelişmeye devam edeceğini söyleyen Tarkan Kulak, "Yüreğir'in günden güne gelişeceğine ve önümüzdeki yıllarda Adana'nın parlayan yıldızı olacağına inanıyoruz. Bu bölgenin, Kulak Kent gibi, gerek sosyal yönleriyle gerekse site özellikleriyle, nitelikli, modern yaşam alanlarına layık olduğunu ve ihtiyaç duyduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle Kulak Kent'i Yüreğir'de konumlandırdık. 

Kulak Kent'in Yüreğir'e yeni bir ivme kazandıracağına inanıyoruz. 

Projemizin Yüreğir'e, Yüreğirliye ve tüm Adana'mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" şeklinde konuştu. Atakent Mahallesi'nde, MEB Kitap Deposu yanında yapımı hızla devam eden projenin, 2016 yılının sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. 


Habertürk Güneyli 


Geri Dön