28 / 03 / 2024

Sivas Kılavuz TOKİ Konutları'nın inşaatı tamamlanmak üzere!

Sivas Kılavuz TOKİ Konutları'nın inşaatı tamamlanmak üzere!

Sivas Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliği ile yapılan 900 konutluk inşaatta kura çekimlerinin ardından çalışmalar son hızıyla devam ederken, inşaat çalışmalarında son aşamaya gelindi.



 Toplu Konut İdaresi tarafından Sivas Merkez Kılavuz bölgesinde yapılan konutların büyük bir bölümü tamamlandı. Sivas Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliği ile yapılan 900 konutluk inşaatta kura çekimlerinin ardından çalışmalar son hızıyla devam ederken, inşaat çalışmalarında son aşamaya gelindi.  TOKİ  tarafından 332 konut 3+1, alt gelir grubu projesi kapsamında ise 320 konutun kuraları noter huzurunda çekilerek sahiplen belli olmuştu Kura çekiminin tamamlanmasının ardından alandaki çalışmalarının hızlandıran firma, konuttan yetiştirmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. Kura sonucunda ev sahiplen belirlenen konutlann yakJaşık yüzde 90'lık bölümü tamamlanırken, binanın içme suyu. altyapı, kanalizasyon ve yağmur suyu hattının bağlantıları da yapıldı. Btnalann iç kısımlannda ise çalışmaların son aşamaya geldiği. Kasım ayı sonuna doğru bitirilerek TOKİ'ye teslim edileceği öğ/enıldi Binalann içerisinde ve dışarısındaki eksiklikleri gideren, binanın yalıtımlannı tamamlayan firma, iç kısımlardaki küçük çaplı eksiklikten de tamamlıyor. Firma, diğer taraftan da kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışmalarını sürdürüyor. 

Edinilen btfgilere göre. TOKİ tarafından yaptırılan konutların Mart ayı itibariyle ev sahıplenne teslim edeceği öğrenildi 


Sivas Memleket


Geri Dön