25 / 04 / 2024

Sivas'ta TOKİ konutlarının anahtar teslimi yapıldı!

Sivas'ta TOKİ konutlarının anahtar teslimi yapıldı!

SİVAS'ta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kılavuz Mahallesi'nde inşa edilen 902 konutun anahtar teslim töreni Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın da katılımıyla gerçekleştirildi.



Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bir dizi temaslarda bulunmak üzere öğle saatlerinde havayolu ile Sivas'a geldi. Nuri Demirağ Havaalanı'nda, Sivas Belediye Başkanvekili Erdal Karaca ile partililer tarafından karşılanan Yılmaz daha sonra Karayolları 16'ıncı Bölge Müdürlüğü misafirhanesine geçerek bir süre burada dinlendi. Bakan Yılmaz ardından  TOKİ  tarafından Kılavuz Mahallesi'nde inşa edilen 902 konutun anahtar teslim törenine katıldı. 

 

 

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene Sivas Valisi Alim Barut, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Belediye Başkanı Sami Aydın ve il protokol üyeleri ile konutların hak sahibi vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Bakan Yılmaz, konutların hayırlı uğurlu olmasını diledi. 

 

 

Bakan Yılmaz, daha sonra TOKİ'den ev almaya hak kazanan şehit yakınları ve gazi ailelerine anahtarlarını teslim etti. Törenin ardından Bakan Yılmaz ve beraberindekiler Kılavuz Mahallesi'ne geçerek TOKİ tarafından yapılan evleri inceledi.


Star


Geri Dön