20 / 04 / 2024

Sıvı yağda kaçırılmayacak fırsat! Yetişen 5 litrelik sıvı yağı kapıyor! İşte detaylar!

Sıvı yağda kaçırılmayacak fırsat! Yetişen 5 litrelik sıvı yağı kapıyor! İşte detaylar!

Sıvı yağ mutfakların vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Her yemekte tüketilen sıvı yağ fiyatlarını vatandaşlar dikkatli bir şekilde takip ediyor. İşte sıvı yağda kaçırılmayacak fırsat!



SIVI YAĞDA DEV İNDİRİM!

Mutfakların vazgeçilmez ürünü olan sıvı yağ fiyatları yükselince vatandaşlar da uygun fiyatlı ve avantajlı sıvı yağ alışverişleri nereden ve nasıl yapılır şeklinde yollar aramaya başladı. Bazı zincir marketler ise dönem dönem uyguladıkları indirimlerle hanelerin sıvıyağ alışverişlerini çok daha avantajlı fiyatlarla bütçelerini sarsmadan yapmalarını sağlıyor. Migros da tam 5 litrelik sıvı yağ için dev indirimini bugün duyurdu! Her aile evinin uzun süreli sıvıyağ ihtiyacını karşılamak için alışverişini tek seferde daha avantajlı şekilde yapmak istiyor. Migros sıvı yağ indirimini sizlerle paylaşıyoruz.

Migros marka sıvı yağda yapılan indirimle 5 litrelik sıvı yağ çok daha uygun fiyata alınabilecek. Migros’un internet sitesi üzerinde geçerli indirim ile birlikte 5 litre Migros sıvı yağ 139,90 TL’den satılmaya başlandı.

Migros’un internet sitesinden bakıldığı zaman 5 litre sıvıyağın fiyatı 152,50 TL’den 139,90 TL’ye indiği görülmektedir. Sıvı yağ piyasasına bakıldığı zaman da 150 TL’den başlayan sıvı yağ fiyatları yer almaktadır. Bu yüzden sıvı yağ almak isteyenlere bir kez daha söyleyebiliriz, Migros’ta 5 litre sıvı yağ 139,90 TL’den satılıyor.

Tapu kaydı dökümü nasıl alınır?

2 artı 1 prefabrik ev kaç para?

Altın rekora koşuyor! Fiyatlar herkese sürpriz oldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön