25 / 04 / 2024

Siyahkalem Köy 2.etap satışları başladı! Metrekaresi 8 bin TL!

Siyahkalem Köy 2.etap satışları başladı! Metrekaresi 8 bin TL!

Siyahkalem İnşaat'ın hayata geçirdiği Köy projesinin 2. etabında satışlar başladı. Köy 2. etap projesinde 214 ünite çarşı alanı yer alıyor. Projenin tamamı 1.167 konut ve 15 bin metrekare çarşı alanından meydana geliyor.



Siyahkalem İnşaat'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği Köy projesinin 2. etabında satışlar başladı. Köy 2. etap projesinde 214 konut yer alıyor. Projenin tamamı 1.167 konut ve 15 bin metrekare çarşı alanından meydana geliyor.



2. etapta 20 konut satıldı


Köy 2. etap projesinde konutların metrekare birim fiyatı ortalama 8 bin TL.  Köy 2.etap şerefiyesi 1. etaba göre daha yüksek konumda. Koru alanının yanında yer alan ikinci etapta manzaralı daireler olacak. Köy 2.etap projesinde teslimler Haziran 2018'de yapılıyor. Ödemelerde 60 ay için yüzde 0,32, 120 ay için yüzde 0,70 faiz oranı uygulanıyor. Satışları yeni başlayan 2. etapta 20 konut satıldı.


3. etaptan oluşan Köy projesinin ilk etabında yüzde 80'i satıldı. Projenin 3. etabında 200 ünite ve 10 bin metrekarelik çarşı alanı olacak. 3. etabın temel 



PROJEMİZİN ALANI 1938'DEN BERİ ORMAN ALANI DIŞINDA


Siyahkalem Proje Geliştirme Direktörü Sinan Yöney, "1938 yılında yapılan ilk orman sınır çalışmasında ve daha sonraki yapılan tüm çalışmalarda da Köy projesinin yapılacağı alan, orman alanının dışında olarak belirtiliyor. Projemizin yapılacağı alanın tamamı 1950'li yıllardan itibaren askeriyenin füze üssü olarak kullanılıyordu. Daha önceki yıllarda da tarım arazisiydi. Projede koru alanlarında yeşile dokunmadan, park alanları oluşturacağız. Projemizde ağaç taşıma faaliyetlerini ciddi bir hassasiyetle gerçekleştirdik." şeklinde konuştu.



'Kentsel dönüşüm projeleri araştırıyoruz'


Kentsel dönüşüm projeleri için araştırma yaptıklarını belirten Yöney, " Üsküdar ve Kozyatağı'nda araştırmalarımız var. İstanbul dışında Anadolu'da da arayışlarımız sürüyor." dedi.



'Fuardan 20 milyon dolarlık ciro bekliyoruz'


Fuardan 20 milyon dolarlık ciro beklediğini söyleyen Yöney, "Cityscape Turkey'i önümüzdeki senelerde de desteklemek istiyoruz. Biz kendi projelerimizin satışını Dubai'den önce, kendi ülkemizde yapmak istiyoruz. Cityscape Turkey, ilerleyen yıllarda da daha geniş ölçekte olacaktır." dedi.


Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com​


Geri Dön