25 / 04 / 2024

Skoda Fabia’dan kasım sonu sürprizi… Hem zam hem de indirim var! İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi…

Skoda Fabia’dan kasım sonu sürprizi… Hem zam hem de indirim var! İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi…

Skoda Fabia’nın Kasım ayı satış fiyatını merak edenler sürprizle karşılaşıyor. Skoda Fabia’nın fiyatı kasım ayı bitmeden değişti. Fabia’nın bir versiyonunda indirim var. Peki Fabia’nın yeni fiyatı ne kadar? İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi…



Yeni tasarımıyla görücüye çıkan 4.nesil Skoda Fabia, segmentindeki diğer araçlara göre daha geniş bir iç hacim ve karizmatik görünümüyle dikkat çekiyor. Skoda Fabia, düşük yakıt tüketimi ile ön plana çıkan otomobiller arasında yer alarak kendini sevdiriyor.

Skoda Fabia’da standart olarak bulunan Bİ-LED ön far grubu yüksek performanslı aydınlatma teknolojisi sunuyor, LED gündüz sürüş farları ise otomobilin tasarımını daha da ön plana çıkarıyor.

Fabia’nın ön sis farları, görüş mesafesinin düşük olduğu zorlu koşullarda alternatif bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

Fabia’yı geri geri park etmek hiç dert değil. Geri park, Geri görüş kamerası sayesinde çok daha kolay. Geri görüş kamerası, geri vites seçildiği an, anında devreye girerek görüntüyü sürücünün önündeki multimedya ekranına yansıtıyor ve sürücüye güvenli bir park imkanı sağlıyor.

Skoda Fabia’dan kasım sonu sürprizi… Hem zam hem de indirim var! İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi…

Otomobilde standart olarak sunulan Swing multimedya sistemi hem fonksiyonel hem de dokunmatik özelliğe sahiptir.

Skoda Fabia, çoklu çarpışma freni sayesinde olası bir kaza anında aracın çok hızlı gitmemesi için otomatik olarak devreye girer.

Skoda Fabia’nın Euro NCAP çarpışma testlerinden başarıyla geçerek 5 yıldızla ödüllendirildiğini de hatırlatalım.. Yüksek güvenlikten hiç ödün vermeye Fabia’da eğlence de limit tanımıyor.

Fabia’nın 6.5’’ büyüklüğündeki multimedya ekranı size ihtiyaç duyabileceğiniz tüm bilgileri göz hizasında sunar ve güvenli sürüşe destek olur.

Fabia’da sunulan aksesuarlar arasında sürücü kapısı panelinde şemsiye gözü gülümsetiyor.

Peki Skoda Fabia’nın kasım ayı fiyatı ne kadar? 2022 model Skoda Fabia’ya kasım ayında zam geldi mi? Skoda Fabia’da ne kadar indirim var? İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön