28 / 03 / 2024

Sky Bahçeşehir Evleri fiyat!

Sky Bahçeşehir Evleri fiyat!

Firma: Sinan Gayrimenkul

Proje: Sky Bahçeşehir

Toplam 13 bin 53 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Sky Bahçeşehir Konutları'nda satış süreci başladı. Proje Sinan Gayrimenkul imzası ile yükseliyor. İşte Sky Bahçeşehir Evleri fiyat listesi...



Tepeden şehir ve doğa manzarasına sahip bir bölgede hayata geçirilen  Sky Bahçeşehir  Rezidans ön talep süreci yoğun ilgi ile tamamlandı. Proje İstanbul Bahçeşehir'de bulunuyor. 


Ödeme planı kapsamında banka kredisi ile 120 ay vade imkanı sağlanan Sky Bahçeşehir Konutları zemin+11 katlı 4 blok şeklinde dizayn edildi. Projenin her katında 3 adet daire mevcut.


Sky Bahçeşehir Evleri fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Toplam 194 adet dairenin yer aldığı proje 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlardan oluşuyor. 


Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'in ortak yaşam alanları içerisinde mini futbol sahası, dinlenme alanları, kapalı yüzme havuzları, amfi tiyatro, dev satranç, paten ve kaykay parkurları, fitness center, sauna, hamam, otopark, oyun alanları, basketbol sahası, oyun alanları ve kapalı otoparka yer veriliyor. 


Sky Bahçeşehir Evleri fiyat listesine göre dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 700 TL'den başlıyor, 3 bin 500 TL'ye kadar ulaşıyor. 


Sky Bahçeşehir iletişim bilgileri 

Telefon: 0 212 608 1234

Web Adresi: www.skybahcesehir.net

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön