26 / 04 / 2024

Sky Bahçeşehir projesinde metrekaresi 2 bin 700 TL'ye!

Sky Bahçeşehir projesinde metrekaresi 2 bin 700 TL'ye!

Firma: Sinan Gayrimenkul

Proje: Sky Bahçeşehir

Satışların başladığı Sky Bahçeşehir projesi kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 700 TL'den başlıyor ve 3 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor.



Sky Bahçeşehir projesi;  Sinan Gayrimenkul  tarafından inşa ediliyor. Proje; Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. 


Roplam 13 bin 53 metrekarelik arsa alanına sahip olan  Sky Bahçeşehir  projesi; tepeden şehir ve doğa manzarasına sahip bir alanda konumlandırılıyor.


Ön talep sürecinin büyük ilgi ile tamamlandığı Sky Bahçeşehir projesinde satışlar da başladı. 


Sky Bahçeşehir projesinde metrekaresi 2 bin 700 TL ye!


Sky Bahçeşehir projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 700 TL'den başlıyor ve 3 bin 500 TL'ye kadar yükseliyor. 


Sky Bahçeşehir projesinde toplam 194 konut yer alıyor. Zemin+11 katlı 4 blok halinde yükselen Sky Bahçeşehir'de her katta 3 daire bulunuyor. 


Sky Bahçeşehir projesinde uygulanan ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi ile 120 ay vadelendirme ya da firma bünyesinde taksitlendirme yapılıyor. 


Sky Bahçeşehir projesinin sosyal yaşam alanlarında fitness center, sauna, hamam, otopark, oyun alanları, mini futbol sahası, paten ve kaykay parkurları, basketbol sahası, dinlenme alanları, kapalı yüzme havuzları, dev satranç, oyun alanları ve amfi tiyatro ile kapalı otopark yer alıyor. 


Sky Bahçeşehir iletişim

Telefon: 0 212 608 1234

Web Adresi: www.skybahcesehir.net

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön