19 / 04 / 2024

SKY Tower Hotel'de Devri Tatil dönemi başladı!

SKY Tower Hotel'de Devri Tatil dönemi başladı!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

6 yıl boyunca her yıl 8 gün 7 gece devri tatil imkanı sağlanan SKY Tower Hotel'de Devri Tatil dönemi başladı. SKY Tower Hotel projesinde toplam 184 adet oda yer alıyor.



Akçakoca'ya kıyısı bulunan SKY Tower Hotel projesi  E7 GRUP  imzası ile hayata geçiriliyor. 2 yıldır faaliyetini sürdüren projede toplam 184 adet oda yer alıyor.


SKY Tower Hotel içerisinde sosyal alanları içerisinde kongre alanları, mini futbol sahası, toplantı alanları, tenis kortu, masa tenisi, mini basketbol sahası, bilardo, Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları bulunuyor.


Fiyatlar sezonlara göre değişiklik gösterdiği projede kırmızı dönem yaz sezonunu, beyaz dönem tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını, sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri kapsıyor. 


SKY Tower Hotel'de Devri Tatil dönemi başladı. Projede  6 yıl boyunca, her yıl istenilen dönem ve hafta içerisinde, her şey dahil imkanlar ile 8 gün 7 gece devri tatil imkanı sağlanıyor. 


Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön