27 / 04 / 2024

SkyBlue İstanbul Residence 28 katlı tek bloktan oluşuyor!

SkyBlue İstanbul Residence 28 katlı tek bloktan oluşuyor!

GAYRİMENKUL sektörü yatırımcının ilgisini çekmek için farklı projelere imza atıyor. İstanbul'un Anadolu yakasının firmalarından Royal Group, Kartal lokasyonundaki 'SkyBIue İstanbul Residence'ta satışlar başladı...



GAYRİMENKUL sektörü yatırımcının ilgisini çekmek için farklı projelere imza atıyor. İstanbul'un Anadolu yakasının firmalarından Royal Group, Kartal lokasyonundaki 'SkyBIue İstanbul Residence' projesinde lansmanın ardından satışları sürdürüyor. 

Royal Group Marka&Satış Koordinatörü Mehmet Başaran, Anadolu yakasındaki en konforlu ve elit projelerden biri olan SkyBIue İstanbul Residence'ta 28 katlı kulede sadece 87 ailenin yaşayacağı açıkladı. 


'AMAÇ İNSANLARIN MUTLULUĞU' 

Başaran, aile başına düşen konfor ve sosyal yaşam alanı oranlarını yüksek tuttuklarını vurgulayarak "Öncelikle insan mutluluğunu amaçlıyoruz. Bu perspektiften bakınca katlardaki daire sayısını 3 ya da bazı katlarda 4 olarak sınırladık. 


Böylece residence yaşamının getirdiği yüksek konforu daha az kişiye sunarak mutluluk düzeyini yükselttik. İnanıyorum ki İstanbul genelindeki projelerin içinde konfor düzeyi bu kadar yüksek bir proje yok. Yüzme havuzundan tutun da 25. kata yerleştirdiğimiz fitness katına kadar bütün yaşam alanlarından az sayıda şanslı aile faydalanacak" diye konuştu. 


Deniz ve adaların muhteşem manzarasına sahip projede, kısa zamanda satışların tamamlanacağı da öngörülüyor. SkyBIue İstanbul Residence'ta daireler 2015 yılı sonuna kadar sahiplerine teslim edilecek. 

Projede satışlar, 350 bin TL'den başlıyor. 


Habertürk


Geri Dön