19 / 04 / 2024

Skyland İstanbul rezidans, AVM, otel ve ofis konsepti!

Skyland İstanbul rezidans, AVM, otel ve ofis konsepti!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Skyland İstanbul

Skyland İstanbul 2.etap projesinde satışlar devam ediyor. Toplamda 930 konuttan oluşan Skyland İstanbul'da banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Skyland İstanbul rezidans, AVM, otel ve ofis konsepti ile yükseliyor.



Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen  Skyland İstanbul  projesinde bine yakın rezidans, yükseklikleri farklı olan 3 kule ve bu kuleleri birleştiren bir meydandan oluşuyor. İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen projenin TEM Otoyolu'na bağlantısı bulunuyor.


Türk Telekom Arena'nın yakınlarında yer alan Skyland İstanbul projenin teslim tarihi 2016 yılının Aralık ayı olarak belirlendi. 46 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen konutlar 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde farklı büyüklüklerde tasarlandı.


Skyland İstanbul projesinin içeriğinde akıllı ev teknolojileri, masa tenisi, tenis kortu, otopark, concierge hizmeti, basketbol sahası,  yürüyüş parkuru, oyun parkı, açık ve kapalı yüzme havuzu,  SPA, fitness salonu, 550 kişilik konferans salonu, sauna, hamam, restoran ve cafeler de mevcut.


Skyland İstanbul rezidans, AVM, otel ve ofis konsepti ile karma bir yaşam alanı sunuyor. Projede yer alan yedi katlı AVM'nin 3 bin 500 araç kapasiteli otoparkı bulunuyor. Proje "Skyland İstanbul Teras Evler lansmana özel fiyatlarla satışta!" sloganıyla satışlarına devam ediyor. 


Skyland İstanbul 2.etapta fiyatlar 445 bin 410 TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 30 peşinat sonrasında yüzde 15'lik ara ödeme seçeneği sunuluyor. Geri kalan tutar sıfır faizle 48 aya kadar vadelendirilebiliyor. 


Skyland İstanbul İletişim:

Telefon: 0212 289 89 99

Web Adresi: www.skylandistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 




projeye sor



Geri Dön