23 / 04 / 2024

skyland istanbul fiyat

skyland istanbul fiyat

Eroğlu Yapı tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul’da rezidanslar, 0.98 faizli 120 ay 5.300 TL taksit seçeneği ile, ofisler ise 2.50 faizli 60 ay 9.700 TL taksitle İstanbul’un merkezinde en cazip yatırım teklifi sunulıyor. 

Skyland İstanbul’da oturumlar başladı!

Skyland İstanbul projesinde yaşam başladı. Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede rezidanslar peşinatsız 3 bin 800 TL ile hemen teslim ediliyor. 

Eroğlu Skyland Seyrantepe daire fiyatları!

Skyland İstanbul projesi İstanbul Seyrantepe'de Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede peşinatsız 3 bin 300 TL taksitle ödeme yapılabiliyor...

Skyland İstanbul Otis Türkiye ile yükseliyor!

Eryapı tarafınfan inşa edilen Skyland İstanbul’un asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol üniteleri Otis Türkiye tarafından inşa ediliyor.

Skyland Rezidans Evleri fiyatları ne kadar?

Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Skyland İstanbul Rezidans projesi 2017 yılı içerisinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Skyland Rezidans Evleri fiyatları ne kadar?

Skyland İstanbul proje fiyatları!

46 bin metrekare alanda yükselen Eroğlu Skyland İstanbul projesi Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. Skyland İstanbul proje fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Eroğlu Skyland İstanbul proje fiyatları!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Eroğlu Skyland İstanbul proje fiyatları 553 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin Mart 2017'de teslim edilmesi öngörülüyor.

Skyland İstanbul'da kampanya!

Teslimlerinin 2016 Aralık'ta yapılması planlanan Skyland İstanbul'da kampanya başlatıldı. İşte, Skyland İstanbul'da kampanya detayları...

Skyland İstanbul Evleri adres bilgileri!

Toplam 46 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Skyland İstanbul Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de yükseliyor.

Seyrantepe Skyland İstanbul teslimleri!

Daire tiplerinin 1+0 'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 46 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Seyrantepe Skyland İstanbul teslimleri 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Skyland İstanbul satış fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe 'de yükselen projede daire tipleri 1+0 'dan 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Skyland İstanbul satış fiyatları 474 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul rezidans, AVM, otel ve ofis konsepti!

Skyland İstanbul 2.etap projesinde satışlar devam ediyor. Toplamda 930 konuttan oluşan Skyland İstanbul'da banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Skyland İstanbul rezidans, AVM, otel ve ofis konsepti ile yükseliyor.

Skyland İstanbul projesi 3 kule halinde yükseliyor!

Eroğlu Gayrimenkul'lün istanbul Seyrantepe'de konumlandırdığı, Skyland İstanbul; AVM, ofis, otel ve rezidans ile karma bir yaşam alanı sunuyor. Proje farklı yüksekliklerde 3 kule ve bu kuleleri birleştiren bir meydandan oluşuyor.

Skyland İstanbul'da teraslar ormana açılıyor!

Eroğlu Gayrimenkul'ün İstanbul Seyrantepe'de konumlandırdığı, Fatih-Belgrad Ormanları manzaralı karma projesi Skyland İstanbul'da,dairler, orman manzarasına açılan teraslarıyla dikkat çekiyor. Projede ,1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor.

Skyland İstanbul'da 48 ay vade ile ev ve iş yeri sahibi olma fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul, tarafından İstanbul Seyrantepe'de inşa edilen Skyland İstanbul'da kalan son daireler satışta. Projede yer alan dairelerin fiyatı 2 milyon 100 bin TL'den başlıyor. 

Eroğlu Skyland İstanbul'da 4 bin 900 TL taksitle!

Benzersiz fiyat ve ödeme seçenekleri sunmaya devam eden Skyland İstanbul projesinden 4 bin 900 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Skyland İstanbul güncel fiyat listesi!

Skyland İstanbul güncel fiyat listesi 1+0'larda 747 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede rezidanslar, 0 faizli 84 ay 4 bin 400 TL taksitle satılıyor. 

Skyland İstanbul Sky Rezidans 2017 güncel fiyat listesi!

Skyland İstanbul Sky Rezidans projesinde 187 adet daireye yer verildi. Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Sky Rezidans projesinde fiyatlar 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor...

Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi!

İstanbul Seyrantepe'de yükselen Skyland İstanbul projesinin suit rezidansı olan Sky Residence projesi satışa çıktı. Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Eroğlu Skyland İstanbul fiyat 2017!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul projesinde 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanı yer alıyor. İşte Eroğlu Skyland İstanbul fiyat 2017...

Skyland İstanbul Eroğlu fiyat tablosu!

Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Skyland İstanbul Eroğlu fiyat tablosu 594 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul yeni fiyat listesi 2017!

Skyland İstanbul yeni fiyat listesi 594 bin TL'den başlıyor. Skyland İstanbul'da daireler bu yıl Haziran'ın sonunda teslim ediliyor...

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul fiyat!

Arsa alanı 46 bin metrekare olan Eroğlu Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul fiyat listesi 735 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul fiyat tablosu!

Skyland İstanbul fiyat tablosu 735 bin TL'den başlıyor. Skyland İstanbul'da 0,45 faizle 120 ay taksitli ödeme fırsatı için son 2 gün...

Skyland İstanbul ev fiyat listesi!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Skyland İstanbul projesinde 1+1'den 4+1'e kadar seçenekleri sunuluyor. Skyland İstanbul ev fiyat listesi daire alanlarına göre değişiyor.

Skyland Evleri fiyat listesi!

İstanbul Seyrantepe'de Türk Telekom Arena Stadı'nın inşa edilen Skyland Evleri fiyat listesi 553 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Skyland İstanbul güncel fiyat!

Skyland İstanbul güncel fiyat listesi 553 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede yaşam Mart 2017'de başlayacak...

skyland istanbul fiyat Haberi

skyland istanbul fiyat

Skyland İstanbul, yeni yıla avantajlarla birlikte giriyor. Modern şehir yaşantısına yeni bir bakış getiren Skyland İstanbul’da rezidanslar 0.98 faizli 120 ay 5.300 TL taksit ile satışa çıkarılırken, ofisler 2.50 faizli 60 ay 9.700 TL taksit seçenekleri ile yatırımcıların karşısına sunuluyor. 

Skyland İstanbul, TEM otoyoluna direkt bağlantısının, Cendere caddesi üzerinden Ayazağa ve Maslak’a çıkış imkanının ve metro istasyonunun hemen yanında yer almasının yanı sıra havaalanı, köprüler ve ana arterlere ulaşım kolaylığıyla yaklaşık 15 bin kişiye benzersiz bir yaşam vadediyor.

1+0’dan 4+1’e kadar her ihtiyaca uygun farklı daire seçenekleri sunan Skyland İstanbul’da, ister Belgrad Ormanı’na bakmak, isterse büyüleyici İstanbul manzarasını izlemek isteyenlere göre tasarlanan Tower Residence, Sky Residence ve geniş balkonlarıyla yaşam alanlarını büyüten Teras Evler, her mevsim hayal gibi bir hayat sunuyor....