19 / 04 / 2024

Skyland İstanbul taksit ödemeleri!

Skyland İstanbul taksit ödemeleri!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Skyland İstanbul

Skyland İstanbul taksit ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatını değerlendirmek isteyenler için hayata geçirildi. 



Skyland İstanbul Cendere caddesi üzerinden Ayazağa ve Maslak’a çıkış imkanının ve metro istasyonunun hemen yanında yer almasının yanı sıra havaalanı, köprüler ve ana arterlere ulaşım kolaylığıyla Skyland İstanbul, yaklaşık 15 bin kişiye benzersiz bir yaşam sunuyor. 

Skyland İstanbul taksit ödemeleri!

Skyland İstanbul projesi  Eroğlu Gayrimenkul  tarafından inşa edildi. Projede residencelerin taksitleri 5 bin 300 TL'den, ofislerin taksitleri 9 bin 700 TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul’da 1+0 ile 4+1 arasında daire tiplerine yer veriliyor. Belgrad Ormanı manzarasına hakim projede 10 bin metrekarelik özel peyzaj alanı bulunuyor. 

Skyland İstanbul projesinde restoran, wellness ve spa mekanlarının yanı sıra 3500 araçlık otopark, akıllı ev teknolojileri yer alıyor. 

Skyland İstanbul'un Tower, Loft ve Flat ofisleri iş dünyasının günlük ihtiyaçlarını karşılanıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor. 

 

Satış Ofisi 0212 289 89 99

Web: www.skylandistanbul.com


projeye sor



Geri Dön