25 / 04 / 2024

Skyland İstanbul Teras Evler lansmana özel fiyatlarla satışta!

Skyland İstanbul Teras Evler lansmana özel fiyatlarla satışta!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Skyland İstanbul Teras Evler

Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen İstanbul'un Seyrantepe ilçesindeki Skyland İstanbul Teras Evler projesinde satışlar devam ediyor. Projenin teslim tarihi 2016 yılının Aralık ayı olarak belirlendi.



Rezidans, AVM, ofis ve otel olarak karma bir yaşam alanı sunan Skyland İstanbul "Skyland İstanbul Teras Evler lansmana özel fiyatlarla satışta!" sloganıyla satışlarını sürdürüyor. 


Bine yakın rezidans, yükseklikleri farklı olan 3 kule ve bu kuleleri birleştiren bir meydandan oluşan projede Türkiye'nin en yüksek kuleleri yer alıyor. Toplamda 930 konuttan oluşan Skyland İstanbul'da banka kredisi ile ödeme yapmak mümkün.


Toplamda 46 bin metrekare arsa üzerindeki projede 1+0 'dan 4+1'e kadar farklı büyüklüklerde konutlar yer alıyor. Akıllı ev teknolojileri, concierge hizmeti, otopark, basketbol sahası, masa tenisi, tenis kortu, oyun parkı, SPA, açık ve kapalı yüzme havuzu,  yürüyüş parkuru, fitness salonu, toplantı salonu, sauna, hamam, restoran ve cafeler de projenin tasarımında konumlanıyor. 


Skyland İstanbul Teras Evler lansmana özel fiyatlarla satışta!


Skyland İstanbul 2.etap projesinde fiyatlar 445 bin 410 TL'den başlıyor. Yüzde 30 peşinat sonrasında yüzde 15'lik ara ödeme seçeneği sunuluyor. Geri kalan tutar ise sıfır faizle 48 aya kadar vadelendirilebiliyor. 2. Etap teras evler lansman fiyatları 16 gün daha geçerli olacak.


Skyland İstanbul İletişim:

Telefon: 0212 289 89 99

Web Adresi: www.skylandistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 



projeye sor



Geri Dön