20 / 04 / 2024

Smyrna Park İzmir 'de 1 milyon 150 bin liraya!

Smyrna Park İzmir 'de 1 milyon 150 bin liraya!

İzmir Narlıdere 'de inşa edilen Smyrna Park projesinde daire fiyatları 1 milyon 150 bin liradan başlıyor, 1 milyon 550 bin liraya kadar yükseliyor. Satışı süren daireler 320, 360 ve 380 metrekare büyüklüğünde. Smyrna Park, konutlar depreme dayanıklı radye



İzmir Narlıdere 'de bulunan Smyrna Park, konutlar depreme dayanıklı radye temel sistemle inşa edildi. Smyrna Park yer alan akıllı ev özelliklerine sahip konutların alaları 320, 360 ve 380 metrekare olarak planlandı. Fiyatları 1 milyon 150 bin TL 'den başlıyor, 1 milyon 550 bin TL 'ye kadar yükseliyor.

Smyrna Park By İdea'da kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kreş, fitness center, güvenlik sistemleri, jeotermal enerji kaynaklı yerden ısıtma, her daireye 2 araçlık kapalı otopark, gaz-yangın algılama ve ihbar sistemleri, merkezi elektrik süpürgesi altyapısı, özel tasarımlı İtalyan mutfak, ankastre ve inoks ürünler, birinci sınıf malzemeden özel tasarımlı banyo, tam otomatik asansör yer alıyor.

çevre gürültüsünden arındıran ses duvarının bulunduğu projede akıllı ev otomasyonu altyapısı ve güvenlik sistemleri, İthal merkezi su arıtma tesisi, 24 saat özel güvenlik, giriş ve kapı kontrol sistemleri, uzaktan kumandalı, otomatik site giriş kapısı, tüm sitede kamerayla güvenlik kontrolü, faraday kafesi topraklama sistemi, yüzde 100 yedekli tam güce sahip jeneratör, ışığa duyarlı, otomatik açık alan aydınlatması, tam otomatik Kone marka asansör (elektrik kesintilerinde, kabini en yakın kata getiren, kurtaran sistem), özel peyzaj düzenlemesi ve otomatik sulama sistemi bulunuyor.
0 232 239 55 00

www.ideayapi.com

[email protected]


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön