19 / 04 / 2024

Sofa Caddeüstü'nde başvuru ve ihale için son 6 gün!

Sofa Caddeüstü'nde başvuru ve ihale için son 6 gün!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Sofa Cadde Üstü

Gül İnşaat ve Başakşehir Belediyesi ortaklığıyla hayata geçirilien Sofa Bahçeşehir projesinde 28 dükkan açık artırma usulüyle satışa çıkıyor.Başvuru ve ihale için son 6 gün...




Sofa Bahçeşehir projesinde 1+1’den 4+1’e kadar farklı büyüklüklerde 120 teraslı daire ve 28 adet dükkan yer alıyor. Yatay bir şekilde inşa edilen Bahçeşehir Sofa 6 katlı butik bir projeden oluşuyor. 28 adet dükkanın hepsi cadde üstünde bulunuyor. Dükkanlar 102 metrekare ile 2 bin 360 metrekare arasında büyüklüklere sahip.


Sofa Caddeüstü'nde dükkan fiyatları 740 bin TL'den başlıyor. Projede dükkan teslimlerinin Ocak 2014'te gerçekleştirilmesi planlanıyor. Sofa Caddeüstü dükkanları ihale ile 29 Haziran’da gerçekleşecek açık arttırma usulüyle satışa çıkacak.


Sofa Caddeüstü projesine bankalar büyük ilgi gösteriyor. Göletin tam karşısında,  3’üncü havalimanına 10 km,  Marmaray  durağına ise sadece 800 m uzaklıktaki Sofa Bahçeşehir konumuyla ve yoğun araç ve yaya trafiğiyle şimdiden yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı. 


Tamamı cadde cepheli 28 adet dükkandan oluşacak Sofa Caddeüstü’nde bir süpermarket, zincir markalara ait restoranlar, bankalar ve farklı tekstil markalarının yer alması planlanıyor.


Projede yer alan dükkanlar ayrıca, birkaç ay içinde tamamlanacak Ispartakule bağlantı yolu ile bölgede bulunan 100 bin konutun taleplerini karşılayacak tek çarşı olma özelliğine sahip olacak. İhale tarihine kadar ön taleplerin alınmaya devam edeceği Sofa Caddeüstü dükkanları 29 Haziranda açık arttırma usulüyle satışa sunulacak. 


Telefon:   0212 669 99 90

Web adresi: www.sofabahcesehir.com

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön