29 / 03 / 2024

Sofa Loca Evleri ne zaman teslim?

Sofa Loca Evleri ne zaman teslim?

Firma: Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO

Proje: Sofa Loca

Daire fiyatları 656 bin TL'den başlangıç gösteren Sofa Loca Evleri'nde 150 adet daire ve 6 adet ticari birim bulunuyor. Peki Sofa Loca Evleri ne zaman teslim edilecek?



Emlak Konut GYO güvencesiyle Baş Yapı ve Solar Yapı imzası ile inşa edilen Sofa Loca Konutları'nda 182 metrekare ile 286 metrekare arasında değişen alanlara sahip daireler yer alıyor. 


Ankara Etimesgut'ta hayata geçirilen Sofa Loca 126 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut.


"Sofa Loca Evleri ne zaman teslim?" sorusunun yanıtı haberimizin devamında bulunuyor. Başkent Ankara'da Eskişehir Yolu üzerinde projede yüzde 1'den başlayan peşinatlar ile ödeme yapılabiliyor.


Etimesgut Sofa Loca'da fitness, squash salonu, her daireye kapalı otopark, havuz başı kafeterya, hamam, kapalı yüzme havuzu, spor salonları, 7/24 güvenlik gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


Kişiye özel taksit veya ara ödemeli ödeme seçenekleri de mevcut olan "Sofa Loca Evleri ne zaman teslim?" sorusuna 2016 yılı Aralık ayı içerisinde yapılması planlanıyor. 


Sofa Loca nerede?

Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) Konutkent Sapağı No:386 Ankara


Emlak Konut Sofa Loca iletişim 

Telefon: 444 65 17

Web: www.sofaloca.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön